Tarm

Sønder Vium fik overrakt prisen for årets landsby

Prisoverrækkelsen blev overværet af en større gruppe fra lokalområdet, som efterfølgende kunne lykønske hinanden med prisen og sige tak for det gode arbejde. Privatfoto.

Landdistriktsrådet har overrakt prisen som årets landsby til Sønder Vium.

Ringkøbing-Skjern: I denne uge overrakte landdistriktsrådets formand Dennis Barbesgaard beviset på, at Sønder Vium er årets landsby 2019.

Byen blev officielt kåret i december af landdistriktsrådet med forklaringen, at landsbyen har formået at vende tilbagegang til fremgang. Det er blandt andet sket ved at lave den gamle skole om til kombineret børnehave, kulturcenter og mødested.

Efter prisoverrækkelsen stod den på frokost. Her fik byens repræsentanter mulighed for at fortælle mere om byens projekter og initiativer, heriblandt om Kulturhuset SKOLEN.

Med kåring følger et diplom og 15.000 kroner. Sidstnævnte er øremærket til lidt godt til ganen, når alle byens borgere og kulturhusets samarbejdspartnere 8. marts inviteres til åbent hus i netop Kulturhuset SKOLEN, hvor første etape nu står færdigt.

Formand for Kulturhuset Skolen i Sønder Vium, Kai Kjær Jensen (til venstre), får overrakt diplomet af landdistriktetsrådets næstformand Dennis Barbesgaard. Privatfoto.
0/0
112

For lidt samfundstjeneste giver fængselsophold

112

Bilister slap uden skader efter trafikuheld

Tarm

Husholdningsforening besøgte Samstyrken

112

47-årig anholdt mand mistænkt for narkokørsel

Skjern Å

Martin vandt konkurrence med sin første laks: Jeg har stadig kriller i kroppen

112

Tyve kørte ny Mercedes til Tinghedevej