Annonce
Ringkøbing-Skjern

Søndagens coronatal er god læsning: Ingen smittede for anden dag i træk

Grafik: Cecilie Thusing Nielsen
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Det seneste døgn har igen været en af de helt gode på corona-fronten. Ud fra Statens Serum Instituts daglige corona-opdatering kan man nemlig se, at der ikke er kommet flere smittede i Ringkøbing-Skjern. I hele landet er der registreret 274 smittetilfælde i samme periode.

Set over en uge har Statens Serum Institut konstateret 10 tilfælde af coronasmittede, og det er ud af i alt 5715 testede.

Med ingen nye smittede det seneste døgn har Ringkøbing-Skjern nu 17,7 smittede per 100.000 indbyggere. Dermed holder Ringkøbing-Skjern sig under myndighedernes bekymringsgrænse på 20 smittede per 100.000 indbyggere.

918 personer fra Ringkøbing-Skjern har i løbet af det seneste år været smittet med corona-virus. På landsplan er tallet 204.362.

Statistikken er lavet på baggrund af den almindelige hals-podning – den såkaldte PCR-test. Eventuelt smittede fundet ved lyntesten, hvor man tester via næsen, indgår ikke i statistikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bent giver butiksruderne en gratis omgang: Vi har ikke været så hårdt ramt af coronanedlukningen som de handlende

Debat

Kære borgmester: Jeg savner stadig svar

Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Skjern For abonnenter

Vestjylland skulle være Henris ferieflirt: Nu er han Skjern-mand og starter en lokal tv-kanal

Ringkøbing

Byens ældste dametøjsbutik er klar efter corona-pause: Nu håber vi bare, at folk ikke har brugt alle deres penge på nettet

Annonce