Annonce
Hvide Sande

Vred og frustreret søn: Nogen har stjålet mindesten fra mors grav

Søndag eftermiddag opdagede Michael Weber, at der var fjernet en lille mindesten fra hans mors gravsted i Hvide Sande. Foto: Michael Weber
Michael Weber er frustreret over, at en mindesten er stjålet fra hans mors grav i Hvide Sande. Han mener ikke, det kan svare sig at melde det til politiet.

Hvide Sande: Michael Weber fik sig en ubehagelig oplevelse, da han søndag eftermiddag besøgte sin mors gravsted på kirkegården i Hvide Sande for at lægge blomster. En mindesten, som han og datteren placerede på gravstedet på mors dag sidste år, var væk.

- Jeg er vred og frustreret. Det er immervæk det sidste hvilested for folk, så man burde da kunne være i fred, siger Michael Weber og tilføjer:

- Jeg ville næsten hellere have, at nogle havde prøvet på at begå indbrud hjemme hos mig. Det er respektløst.

Udover at komme med et opråb, som også bliver delt på Facebook, føler Michael Weber ikke, at han kan gøre så meget:

- Det kan ikke svare sig at melde det til politiet, konkluderer han.

Et budskab, som Michael Weber gerne vil ud med oven på hændelsen, er, at 'karma rammer altid':

- Hvis man gør noget, der er forkert, så plejer det at slå tilbage.

Han håber, at vedkommende, der har fjernet den lille natursten, får dårlig samvittighed og retter op på sit fejltrin.

Annonce

Hvis man gør noget, der er forkert, så plejer det at slå tilbage

Michael Weber, Hvide Sande

Erstattet med en lanterne

Mindestenen, som Michael Weber og hans 30-årige datter købte for et år siden, har en størrelse på omkring 20 gange 20 centimeter.

I stedet har han nu stillet en lanterne ved sin mors gravsted:

- Så må vi se, hvor lang tid den kan få lov til at stå i fred, siger sønnen.

Michael Weber kender ikke det eksakte gerningstidspunkt. Men da han for en måneds tid siden besøgte sin mors gravsted, lå mindestenen på rette plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce