Annonce
Hvide Sande

Søger statister, der kan surfe: Filmfolk er klar til at gå i vandet

Hovedrollerne i dramaserien 'Hvide Sande' - som er planlagt til visning på TV 2 i løbet af 2021 - spilles af Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund. Arkivfoto: Søren Palmelund
I forbindelse med skabelsen af dramaserien 'Hvide Sande' skal der i næste uge filmes ved en surferskole.
Annonce

Hvide Sande: - Man skal naturligvis kunne svømme!

Sådan lyder en del af budskabet i et Facebook-opslag, der er sendt i rotation på vegne af TV 2 og Deluca Film, som i fællesskab er godt i gang med at optage en ny dramaserie med titlen 'Hvide Sande.'

Det med svømmeevnerne er møntet på personer, der har lyst til at indgå i et korps af statister mandag og tirsdag i næste uge - ude i den virkelige verden:

- Deluca Film søger mænd og kvinder, som har mod på at befinde sig i vandet i forbindelse med optagelser ved surferskolen. Man skal enten kunne surfe, kitesurfe eller lignende eller blot have mod på at være i vandet som badende gæst, hedder det også i opslaget, der er skrevet af statistkoordinator Sidsel Willumsen Østergaard.


Ambitionen med 'Hvide Sande' er at skabe en romantisk, spændende, varm og humoristisk tv-serie, der yder byen fuld retfærdighed.

Anders Klarlund og Jacob Weinreich, manuskriptforfattere


Det fortælles videre, at alder ikke er afgørende. Det er dog et krav, at man skal være fyldt 18 år for at kunne komme i betragtning til at prøve kræfter med skuespil og tv-optagelser.

Annonce

Varm og romantisk

'Hvide Sande' handler om den danske undercover-ekspert Helene og den dansk/tyske drabsefterforsker Thomas, der sættes sammen som ægtepar og sendes til vestkysten for at opklare mordet på en ung, tysk surfer.

De to hovedroller spilles af Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund.

Under dække af at være søgt væk fra storbyen slår Helene og Thomas sig ned i Hvide Sande, hvor mordmysteriet viser sig at stikke dybere, end nogen af dem havde troet.

Og så er det ikke helt let at lade som om, man er gift, når man aldrig har prøvet det før.

- Ambitionen med 'Hvide Sande' er at skabe en romantisk, spændende, varm og humoristisk tv-serie, der yder byen fuld retfærdighed, har seriens hovedforfattere, Anders Klarlund og Jacob Weinreich, tidligere udtalt i en pressemeddelelse.

Listen over biroller i dramaserien, der indtil videre er planlagt til at køre i én sæson med otte afsnit i 2021, rummer navne som Bodil Jørgensen, Jesper Asholt, Camilla Bendix og Bjarne Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce