Annonce
Vestjylland

Søger projekter der skal bruge penge

- I bestyrelsen håber vi at se flere gode projekter til den sidste ansøgningsrunde, siger formanden FLAG Vestjylland, havnedirektør Steen Davidsen, Hvide Sande. Arkivfoto: Jørgen Kirk.
Der er tre millioner til rådighed indenfor FLAG-midlerne
Annonce

Thyborøn: FLAG Vestjylland har tre millioner kroner i kassen, som søger nye ejere. Pengene skal bruges til at støtte maritime erhvervsprojekter indenfor Esbjerg, Ringkøbing-Skjern, Holstebro eller Lemvig Kommuner.

- I bestyrelsen håber vi at se flere gode projekter til den sidste ansøgningsrunde, siger formanden FLAG Vestjylland, havnedirektør Steen Davidsen, Hvide Sande.

- Vi har gode muligheder for at hjælpe projekter, hvis de rammer inden for vores strategi. Vi ser meget gerne, at primære aktører inden for fiskeri og følgeerhverv har lyst til at samarbejde og søge støtte, siger han og oplyser, at der er mulighed for op til 50 procents støtte til projekter.

FLAG Vestjylland er en forening, der fordeler midler fra EU's Hav- og Fiskeriudviklingsprogram. Bestyrelse består af personer med særlige kompetencer inden for fiskeri, havnedrift og maritime erhverv i almindelighed, personer med udgangspunkt i egnens foreningsliv og personer, som er udpeget af offentlige myndigheder. Ansøgningsrunden den 25. maj 2020 er den sidste i år, og den sidste i denne programperiode, som udløber med udgangen af 2020. Det forventes, at en ny programperiode starter i 2021, men detaljer er ikke på plads endnu.

Der er tidligere bevilget støtte til meget forskelligartede projekter som etablering af nye produktionsanlæg i fiskerisektoren, iværksætterprojekter i forbindelse med afsætning af projekter fra fiskeriet og projekter, som skal markedsføre fisk på spisebordet og samarbejde mellem aktører inden for fiskeriet. Også projekter, som relaterer til den maritime turisme har fået støtte. Interesserede kan orientere sig på FLAG Vestjyllands hjemmeside eller hos foreningens koordinator.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce