Annonce
Debat

Søforklaringer og ugler i mosen: Tålmodigheden med John G. er forbi

Senest er det faldskærmsklubben Skydive, der råber vagt i gevær, skriver debattøren. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Læserbrev: Formanden for bestyrelsen i Stauning Lufthavn er åbenbart af den overbevisning, at han kan se stort på og ignorere Lov om offentlighed i forvaltningen, da der ikke er hverken konkrete konsekvenser eller sanktioner over for de politikere, der ikke gider at respektere demokratiet.

John G. Christensen er gennem flere måneder kommet med en ene søforklaring efter den anden om, hvorfor han ikke har haft tid eller mulighed for at sende mig samtlige dokumenter fra de senere års møder i lufthavnsbestyrelsen, hans korrespondance med de efterhånden meget utilfredse borgere og brugere eller de henvendelser, som han påstår at have modtaget fra Trafikstyrelsen.


De seneste indlæg i Dagbladet mere end indikerer, at der er op til flere ugler i mosen.


De seneste indlæg i Dagbladet mere end indikerer, at der er op til flere ugler i mosen, og at vi med hans ledelse er i gang med at afvikle flere af de aktiviteter, der i mange år ellers har gjort Stauning Lufthavn til et sted med masser af liv. Senest er det faldskærmsklubben Skydive, der råber vagt i gevær, fordi de på grund af lufthavsformandens egenrådige fortolkning af regulativerne er ved at blive jaget ud af området.

Men nu er min tålmodighed forbi. Når John G. ikke vil spille med åbne kort, må vi finde en ny kortgiver, og jeg har i dag bedt Trafikstyrelsen om aktindsigt i alle dokumenter, der er udvekslet siden 2017 med Stauning Lufthavn, lufthavnscheferne og John G. Christensen.

Nåh ja, så har jeg også bedt om aktindsigt i Trafikstyrelsens udveksling af dokumenter med Ringkøbing-Skjern Kommune om Stauning Lufthavn. Bare for at sikre mig, at er ikke nogen, der har siddet på hænderne og holdt hånden over en kommunal udpeget formand i en kommunal ejet lufthavn, som er gået meget langt ud over sit mandat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Byens ældste dametøjsbutik er klar efter corona-pause: Nu håber vi bare, at folk ikke har brugt alle deres penge på nettet

Skjern For abonnenter

Vestjylland skulle være Henris ferieflirt: Nu er han Skjern-mand og starter en lokal tv-kanal

Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Annonce