Annonce
Debat

Sæt Danmark i gang – ikke i stå

Annonce

Læserbrev: Danmark befinder sig i en historisk økonomisk krise, som ingen kunne forudse, før Coronaen slog til. Derfor er det helt afgørende, at vi sætter gang i væksten, der er grundlaget for vores arbejdspladser og velfærd.

Regeringen mangler simpelthen at have blik for arbejdsudbuddet og generelle vækstinitiativer, der kan hjælpe gang i hjulene. Det fremgår tydeligt af dens finanslovsforslag. Regeringens løsning på at komme igennem den økonomiske krise er højere skatter og afgifter, hvilket jo blot vil gøre det dyrere at være dansker, mindske velstanden og sætte Danmark i stå. En uhyre kortsigtet socialistisk politik.


Investeringer giver vækst og gavner samtidig den grønne omstilling samt virksomhedernes konkurrenceevne.


Hos Venstre prioriterer vi at sætte gang i væksten. Vi ønsker, at virksomhederne investerer i forskning og uddannelse. Investeringer giver vækst og gavner samtidig den grønne omstilling samt virksomhedernes konkurrenceevne. Dertil kommer behovet for investeringer i vejnettet og anden infrastruktur, der ligeledes er en forudsætning for vækst, flere job, og styrket konkurrenceevne. Og for et mere sammenhængende Danmark i bedre balance.

Det er uhyre vigtigt, at vi nu sikrer grundlaget for investeringer og flere job i dansk erhvervsliv. Herunder med hensyn til grønne løsninger. Danmark skal være verdens bedste land at drive virksomhed i, så vi fortsat kan sikre den velstand og velfærd, som kendetegner det danske samfund og som mange andre lande beundrer os for. Vi skal sætte Danmark i gang - ikke i stå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Vestjysk minkavler: Vi afliver ingen mink i weekenden - og jeg er ikke 100 procent sikker på, vi gør det på mandag

Ringkøbing-Skjern

Nu må nordjyske minkavlere med raskmeldte besætninger sælge skindene - vestjyske kolleger må stadig ikke

Annonce