Annonce
Sport

Sæsonens dårligste kamp: Lavede uhørte 24 tekniske fejl

Arkivfoto: Jørgen Kirk

Rækker Mølle Håndbolds damer leverede sæsonens dårligste kamp, da de søndag tabte 21-17 ude mod Ansager i 2. division.

Annonce

Ansager: - Det var pinligt at se på. 24 tekniske fejl. Og det var simple fejl. Noget med at kaste eller gribe. Upresset mange gange. De 14 fejl kom allerede i første halvleg. Nu har vi spillet med få fejl i lang tid, og så i dag kom fejlene væltende. Det var sæsonens dårligste kamp.

Rækker Mølle Håndbolds træner Michael Iversen var godt træt af det efter kampen i Ansager søndag eftermiddag, hvor Rækker Mølle tabte 21-17 efter 13-9 ved pausen.

Selv om Rækker Mølle spillede meget skidt, så havde de alligevel muligheder for at hente point.

- Men oven i de mange fejl kom så 15 afbrændere. Altså skud lige på en ganske ordinær målvogter eller på træværket. Det var bare et spørgsmål om at have puttet halvdelen af de bolde ind, så havde vi vundet. Så alt i alt tabte vi til os selv, og det er det mest frustrerende. Vi var virkelig dårlige hele vejen rundt - stort set, fortsatte Michael Iversen.

En undtagelse var målvogter Caroline Siersbæk.

- Caroline havde hele ni redninger i første halvleg. Ellers havde det set meget værre ud. Og så var det ok, at da vi var på vej mod en snitter bagud 18-11, så tog vi os så meget sammen, at vi kun tabte med fire mål. Det var vigtigt, for så er vi bedst indbyrdes, sagde Michael Iversen.

2. division damer

Ansager-Rækker Mølle Håndbold 21-17

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Line Hansen 5 (2), Mia Hansen 4, Maja Bech 3, Mai Rosenkvist 3, Ninna Hedegaard 1 og Louise Tobiasen 1. Straffekast: Ansager 3 (2 mål), Rækker Mølle 2 (2 mål). Udvisninger: Ansager tre, Rækker Mølle syv.

Caroline Siersbæk var eneste spiller fra Rækker Mølle Håndbold, der fik en smule ros efter nederlaget i Ansager. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Talentforløb giver åbne horisonter

Sport

Divisionsforening presser kulturministeriet for at få forsamlingsforbuddet hævet til 50: Sker det, kan RIF spille i danmarksserien om tre uger

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Ringkøbing-Skjern

Fredagens coronatal: Vi har det laveste smittetryk i måneder og er den 9. mindst smittede kommune

Annonce