Annonce
112

Sær serieforbrydelse: En halv snes færdelsskilte stjålet

Skilte som disse er blevet stjålet i Skjern, den seneste uge. Arkivfoto: Tom Laursen
Politiet hører gerne fra vidner, som har set, hvem der kunne står bag tyverierne.
Annonce

Skjern: Man kan kun gisne om motivet bag en sælsom række forbrydelser, der er begået i Skjern i løbet af den seneste uges tid.

Det ligger i hvert fald ikke klart, hvad gerningsmanden har skullet bruge ikke mindre end 10 færdselsskilte fra fodgængerovergange til.

Ikke desto mindre er det lige præcis, hvad der er fjernet fra flere forskellige stedet i Skjern mellem torsdag 16. og tirsdag 21 maj.

Foruden de 10 blå skilte med hvid trekant og sort mand på, er der også blevet fjernet et 40 kilometer-zone-skilt, så i alt 11 skilte er blevet stjålet.

Annonce

Til gene for trafikken

Prisen for hver af fodgængerskiltene er 1200 kroner, og oveni koster det i alt 4000 kroner at få dem sat op igen. Men foruden at koste penge fra kommunekassen hænger skiltene der jo af en grund, forklarer politikommissær Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet - nemlig for at orientere folk, der færdes på vejene.

- Det er en uskik, at man ikke kan have vejskilte hængende, tilføjer han.

Det er ikke første gang, der er nogen, som er ude efter skilte. Inden for det seneste års tid har det og så været galt i Videbæk og området ved Hover og Ølstrup, fortæller politikommissæren.

Politiet hører gerne fra vidner, der måtte have set noget i forbindelse med, at skiltene er blevet fjernet, eller hvis man ser nogen, der har et forgænger-skilt eller andre trafiktavler hængende - der er nemlig ikke nogen lovlig måde af få fat på den slags ting, siger Bjarne Højgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Overbefolkning: Vi udrydder os selv

Annonce