Annonce
Hvide Sande

Sær frihedsberøvelse om natten: Randrusianer truede Hvide Sande-bo til at blive liggende i sit soveværelse

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
Annonce

Hvide Sande: En 41-årig mand fra Trafalgarvej i Hvide Sande fik sig en meget mærkelig og brat opvågning natten til torsdag, da der pludselig stod en fremmed mand i den 41-åriges soveværelse.

Den fremmede mand gav ifølge lokalpolitiet i Ringkøbing udtryk for, at beboeren skulle blive, hvor han var og bevæbnet med en træstylte i hånden fremsatte trusler for at få ham til at blive.

Truslerne lød blandt andet på, at gerningsmanden kunne slå beboeren ihjel på fire sekunder, hvis han ville.

Denne frihedsberøvelse stod på i nogle timer fra klokken 3.00, indtil gerningsmanden omkring klokken 7.00 valgte at fortrække fra stedet.

Befriet fra sin undertrykker fik beboeren fat i sine naboer og fik slået alarm til politiet, der hurtigt ankom og ved hjælp af en grundig efterforskning hurtigt fik kloen i gerningsmanden, en 42-årig mand fra Randers omkring klokken 11.00.

Der er umiddelbart ingen forudgående forbindelse mellem de to mænd.

Gerningsmanden blev fredag formiddag klokken 10.00 fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Herning, hvor han var sigtet for frihedsberøvelse og trusler på livet samt indbrud.

Manden erklærede sig imidlertid uskyldig, og det var det sidste, Dagbladet fik med af sagen, da dommeren herefter på anmodning fra anklageren valgte at lukke dørene for offentligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce