Annonce
Vestjylland

Sælger ud: Specialbutik med foder er gået konkurs

Vestjydsk Specialfoder, som ligger på Industrivej i Vemb, er 28. februar erklæret konkurs ved Skifteretten. Butikken holder dog åbent indtil videre for at få solgt ud af lageret. Foto: Googlemaps
Vestjydsk Specialfoder i Vemb holder åbent indtil videre for at få solgt ud af lageret, selv om butikken er erklæret konkurs.
Annonce

VEMB: Byen bliver snart en butik mindre. Det er snart slut med Vestjydsk Specialfoder, som ligger på Industrivej i Vemb. 28. februar blev firmaet erklæret konkurs ved Skifteretten i Holstebro.

Det er advokat Michael Jørgensen fra Bliddal&Holmstrøm i Videbæk, som er kurator i konkursboet.

- Vi skal have afviklet aktiverne bedst mulig, og konkursboet holder butikken åben indtil videre, siger Michael Jørgensen.

Der har været et par ansatte i butikken, der handler med dyrefoder, jagtudstyr, hundefoder og andet udstyr - lidt tilsvarende "Land og Fritid" butikkerne.

- De få ansatte var opsagt inden konkursen, og nu er de to tidligere direktører hyret af konkursboet til at holde butikken åben, siger Michael Jørgensen.

Det er Rene Vestergaard Madsen fra Finderup og Jens Poulsen fra Klinkby, som har ejet butikken ifølge virksomhedsregistret.

Der er ikke ophørsudsalg, men der er 20 procent rabat på alle varer.

- Så længe, der er et fornuftigt salg, holder vi fortsat åbent. Og så må vi finde ud af, om der skal være et egentlig ophørsudsalg, eller restpartiet kan sælges samlet, siger kuratoren.

Om der er chance for at finde en køber til butikken, er tvivlsomt.

- Der er ingen, som har meldt sig som køber. Men det er en mulighed, for det konkursramte selskab ejer selv bygningen, siger Michael Jørgensen.

Han har ikke et bud på årsagen til konkursen.

- Vi er tidligt i processen, så det er det for tidligt at sige noget om, siger Michael Jørgensen.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce