Annonce
Sport

Sådan - sæsonen er startet med tre sejre til Frederik

Frederik Olsen øverst på podiet ved Trail Cup. Det er sket to gange. Pressefoto
Frederik Olsen har taget tre sejre her i foråret - nu venter udlandet

Lemvig: Mountainbikeren Frederik Olsen er kommet godt i gang med sæsonen med tre sejre i de tre første starter her i foråret.

Det er ellers ikke helt blevet en sæson, som han havde planlagt. Men coronaen og dens restriktioner har betydet, han ikke har kunnet kør ei udlandet, som han ellers gerne ville, men det er så i stedet blevet til starter i det hjemlige.

Nu kommer sommeren, og så forventes det, at han kan komme af sted og deltage i de store internationale løb.

Annonce

Indtil videre har han så sat den danske elite på plads her i foråret.

Han lagde ud med en downhill-konkurrence arrangeret af Ry i bakkerne omkring Himmelbjerget.

Det var på højdedraget Store Knøsen, som kun benyttes én gang om året. Om lørdagen var forholdene udmærkede, men på selve løbsdagen var det helt umulige forhold. Det er et stykke tid siden, så derfor kan vi godt skrive, at det var snevejr, der gjorde det svært...

Banen var glat og hård at gennemføre, men Frederik Olsen klarede sig bedst ned ad bakkerne.

Så har han været med i Trail Cup. Det er ikke meningen, Frederik Olsen skal med til alle afdelinger, men blot man gennemfører fire, så kan man være med i den samlede stilling.

De to første afdelinger er kørt ved Himmelbjerget og ved Vejle.

- Der er ni del-strækninger, man skal køre i hver afdeling, og man aner ikke, hvordan man ligger, før man får resultatet til sidst. Der var hård konkurrence i begge tilfælde, men på de sidste strækninger lykkedes det for Frederik at gøre det så godt, at han blev samlet vinder i begge afdelinger. Han fører naturligvis så også sammenlagt foran nogle meget hårde konkurrenter, fortæller faderen Morten Olsen, Lemvig Cykle Klub.

Frederik Olsen har nu sit eget Team TO Racing, som er finansieret af lokale sponsorer. Op til sæsonen fik han finpudset materiellet af en ekspert, og det har betydet, at han er rigtig godt kørende og klar til endnu større opgaver i den resterende del af sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Vestjylland

Sygeplejersker strejker fra på lørdag: Her er de midtjyske afdelinger, der bliver ramt

Annonce