Annonce
Ringkøbing

Sådan!: Hotel indsamler 107.000 kroner til kræftsyge

Sanger og sangskriver Karl Kristian Thuesen fra Hvide Sande var klart medvirkende til at skabe den helt rette stemning ved Knæk Cancer-arrangementet torsdag aften på Hotel Fjordgården. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Hotel Fjordgården i Ringkøbing havde torsdag aften stor succes med et Knæk Cancer-arrangement.

Ringkøbing: Målsætningen var som minimum at ramme en magisk grænse på 100.000 kroner, da Hotel Fjordgården i Ringkøbing torsdag aften var vært ved et Knæk Cancer-arrangement.

Og det lykkedes. Det samlede beløb sneg sig op på 107.277 kroner, og det glæder naturligvis hotellets direktør, Brian Madsen:

- Det gik fantastisk. Folk var i godt humør, og de kunstnere, vi havde med, gjorde det afsindigt godt.

Konceptet var ret enkelt: 10.000 kroner plus moms var prisen for et bord til otte personer, der fik serveret en fem-retters gourmetmiddag med tilhørende vine. Alle penge går ubeskåret til den landdækkende Knæk Cancer-indsamling her i uge 43.

På den konto var der indtægter for lige knap 90.000 kroner, og dertil kom overskud fra et lotteri og de penge, der i ugens løb er puttet i raslebøsser, som har stået rundt omkring på Hotel Fjordgården.

Annonce

Det gik fantastisk. Folk var i godt humør, og de kunstnere, vi havde med, gjorde det afsindigt godt

Brian Madsen, direktør, Hotel Fjordgården

Med i "Vild med dans"

Ved lotteriet torsdag aften var der gaver til en samlet værdi på over 35.000 kroner, og i den forbindelse uddeler Brian Madsen gerne roser til lokale erhvervsfolk, der kvit og frit leverede varer til det gode formål:

- Vi har slet ikke været ude at spørge. De har doneret af egen, fri vilje, siger direktøren på hotellet.

Som eksempel nævner Brian Madsen forretningen Salt by Torvet 14, hvorfra der var gaver for 12.000 kroner, mens møbelvirksomheden Onecollection leverede en stol til samme værdi.

Underholdningsværdien var også stor, da den blev leveret af komiker Frederik Rosgaard, der oprindeligt er fra Tarm, og sanger og sangskriver Karl Kristian Thuesen, der henover sommeren flyttede fra Hvide Sande til Aarhus for at forfølge en drøm om at komme til at leve af sin musik.

Han afrundede på smukkeste vis Knæk Cancer-arrangementet ved at synge en ny sang om et familiemedlem, der i august døde af kræft.

Den solide opbakning fra Vestjylland kommer til syne på tv fredag aften ved en helt særlig udgave af "Vild med dans" på Det Kongelige Teater.

I en bjælke på tv-skærmen vil der komme til at stå navne på bidragydere til det gode formål, og her vil Hotel Fjordgården altså poppe op med 107.277 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce