Annonce
Ringkøbing

Sådan!: Hotel indsamler 107.000 kroner til kræftsyge

Sanger og sangskriver Karl Kristian Thuesen fra Hvide Sande var klart medvirkende til at skabe den helt rette stemning ved Knæk Cancer-arrangementet torsdag aften på Hotel Fjordgården. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Hotel Fjordgården i Ringkøbing havde torsdag aften stor succes med et Knæk Cancer-arrangement.

Annonce

Ringkøbing: Målsætningen var som minimum at ramme en magisk grænse på 100.000 kroner, da Hotel Fjordgården i Ringkøbing torsdag aften var vært ved et Knæk Cancer-arrangement.

Og det lykkedes. Det samlede beløb sneg sig op på 107.277 kroner, og det glæder naturligvis hotellets direktør, Brian Madsen:

- Det gik fantastisk. Folk var i godt humør, og de kunstnere, vi havde med, gjorde det afsindigt godt.

Konceptet var ret enkelt: 10.000 kroner plus moms var prisen for et bord til otte personer, der fik serveret en fem-retters gourmetmiddag med tilhørende vine. Alle penge går ubeskåret til den landdækkende Knæk Cancer-indsamling her i uge 43.

På den konto var der indtægter for lige knap 90.000 kroner, og dertil kom overskud fra et lotteri og de penge, der i ugens løb er puttet i raslebøsser, som har stået rundt omkring på Hotel Fjordgården.

Det gik fantastisk. Folk var i godt humør, og de kunstnere, vi havde med, gjorde det afsindigt godt

Brian Madsen, direktør, Hotel Fjordgården
Annonce

Med i "Vild med dans"

Ved lotteriet torsdag aften var der gaver til en samlet værdi på over 35.000 kroner, og i den forbindelse uddeler Brian Madsen gerne roser til lokale erhvervsfolk, der kvit og frit leverede varer til det gode formål:

- Vi har slet ikke været ude at spørge. De har doneret af egen, fri vilje, siger direktøren på hotellet.

Som eksempel nævner Brian Madsen forretningen Salt by Torvet 14, hvorfra der var gaver for 12.000 kroner, mens møbelvirksomheden Onecollection leverede en stol til samme værdi.

Underholdningsværdien var også stor, da den blev leveret af komiker Frederik Rosgaard, der oprindeligt er fra Tarm, og sanger og sangskriver Karl Kristian Thuesen, der henover sommeren flyttede fra Hvide Sande til Aarhus for at forfølge en drøm om at komme til at leve af sin musik.

Han afrundede på smukkeste vis Knæk Cancer-arrangementet ved at synge en ny sang om et familiemedlem, der i august døde af kræft.

Den solide opbakning fra Vestjylland kommer til syne på tv fredag aften ved en helt særlig udgave af "Vild med dans" på Det Kongelige Teater.

I en bjælke på tv-skærmen vil der komme til at stå navne på bidragydere til det gode formål, og her vil Hotel Fjordgården altså poppe op med 107.277 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce