Annonce
Ringkøbing

Så røg de sidste feriehuse: Lalandia melder alt udsolgt

Der var high five storaktionærerne i Parken Sport & Enetertainment Lars Seier Christensen, da der sidste sommer blev holdt rejsegilde på de første nye Lalanida-huse. Nu er alle ferieparkens huse solgt. Arkivfoto:Jørgen Kirk
Går alt efter planen, kan de første badegæster hoppe i badelandets bassiner i sommeren 2022, mens de første af de 440 feriehuse vil være klar til efteråret. Håndværkerne går i gang efter påske.

Søndervig: Selv om coronakrisen har lukket det meste af landet, så har det ikke nedlagt sommerhussalget for Lalandida i Søndervig.

Direktør Jan Harrit kan i dag fortælle, at samtlige feriehuse i den kommende feriepark ved Vesterhavet nu er solgt.

- Vi er meget glade for, at de sidste feriehuse er blevet solgt. Timingen er god, for opførelsen af de mange nye huse begynder lige efter påske, fortæller han.

Hussalget fik en flyvende start i pinsen sidste år. I løbet af den første weekend blev der skrevet slutsedler på 75 procent af de små 440 feriehuse. Og siden er der løbende blevet solgt huse.

I oktober 2019 var der kun 35 huse tilbage, og nu har den allersidste feriebolig fået en ejer.

Den store interesse for at blive ejer af et Lalandiahus har siden starten glædet både Søndervig-købmand Keld Hansen, der sammen med sin familie ejer 25 procent af den kommende feriepark, og administrerende direktør i Lalandia Jan Harrit.

Han er da også godt tilfreds med, at projektet nu går ind i næste fase, som handler om at få opført husene og ikke mindst badelandet. Herefter er det planen at opføre et hotel med 200 ferielejligheder.

- Interessen for de nye feriehuse har været enorm. Vi har godt vidst, at beliggenheden tæt på en af Danmarks bedste strande ville skabe interesse, men at alle husene blev solgt inden det første spadestik – det overgår vores forventninger, siger Lalanida-direktøren.

De første feriehuse vil være klar til brug en gang i efteråret 2020, mens hele Lalandia-ferieparken i Søndervig med badeland, aktiviteter, restauranter forventes at åbne inden sommeren 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce