Annonce
Videbæk

Så meget koster Videbæks kommende højhusbyggeri

Der skal bygges i alt tre højhuse i Videbæk. Byggeriet går i gang i sommeren 2021, og skal stå færdigt to år senere. Illustration: Bomidtvest
Annonce

Videbæk: Det er den helt store tegnebog, som boligselskabet Bomidtvest skal finde frem, når håndværkerne til sommer tager fat på det omdiskuterede højhusbyggeri på Bredgade i Videbæk.

De i alt 38 boliger fordelt på tre etageejendomme vil løbe op i 81,5 millioner, viser tal fra økonomiudvalgets behandling af sagen.

Ringkøbing-Skjern Kommune yder et såkaldt grundkapitaltilskud til boligprojekt på 8,1 millioner. Det svarer til ti procent af opførelsesprisen.

- Vi oplever en stor efterspørgsel på almene boliger. Derfor er jeg meget tilfreds med, at der nu bliver opført lejeboliger flere forskellige steder i vores kommune - efter at det har stået lidt stille i en årrække, siger borgmester Hans Østergaard (V).

Ifølge boligselskabets ansøgning om godkendelse af projektet fremgår det, at byggeriet vil gå i gang til sommer, og at det ventes, at de kommende lejligheder kan indtages af nye beboere i sommeren 2023.

Huslejen i det kommende højhusbyggeri vil gennemsnitlig komme til at ligge på 7370 kroner om måneden. Da der er forskel på lejlighedernes størrelse, vil nogle blive lidt billigere, mens andre lidt dyrere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce