Annonce
Videbæk

Så meget har hjertetouren samlet ind

I år var der otte ryttere med i Hjertetouren, der blev kørt på tidligere Flyvestation Værløse. Pressefoto

Hjertetouren har indsamlet over 66.000 kroner til Hjerteforeningen ved et 24 timers cykel-arrangement på den tidligere Flyvestation Værløse.

Annonce

Hjertetouren har indsamlet over 66.000 kroner til Hjerteforeningen ved et 24 timers cykel-arrangement på den tidligere Flyvestation Værløse.

Thomas Christensen-Degn startede Hjertetouren i taknemmelig over det arbejde, som Hjerteforeningen gør for Hjertepatienter. Pressefoto

Hjertetouren blev afholdt første gang sidste år af Thomas Christensen-Degn, hvis far, Orla Degn fra Videbæk, døde i 2014 efter at have fået et nyt hjerte. Den første Hjertetour skete på årsdagen for Orla Degns hjertetransplantation.

Sidste år samlede Thomas Christensen-Degn 104.135 kroner ind til Hjerteforeningen, da han i løbet af 24 timer cyklede 506 kilometer.

Hjertetouren blev cyklet i taknemmelighed for det arbejde, som Hjerteforeningen gør for hjertepatienter.

Indsamlingen skete med bidrag fra forskellige sponsorer, nogle gav fastepengebeløb, mens andre støttede med et beløb per tilbagelagt kilometer. Flere af sponsorerne kom fra Videbæk, det var folk, der havde kendt Orla Degn.

Her i weekenden blev der igen cyklet Hjertetour, men ikke kun af Thomas Christensen-Degn, men af otte ryttere i alt, heraf tre hjertepatienter. De fik opbakning af mange bekendte, blandt af Hjerterytterne fra Hjerteforeningen.

I løbet af de 24 timer blev der cyklet lige fra 200 til 527 kilometer af de otte ryttere, længst kørte Thomas Christensen-Degn med 527 kilometer.

»Indtil videre har vi fået godt 66.000 kroner ind, men der kommer stadig flere penge ind,« fortæller Thomas Christensen-Degn.

Også fra Videbæk-området er der i år kommet mange bidrag, både kilometerpenge og faste beløb, blandt andet har Vestjylland Forsikring givet 2.000 kroner.

Det er endnu ikke afgjort, om der kommer en Hjertetour til næste år.

»Vi vil da gerne, men der skal så være et større team bag,« siger Thomas Christensen-Degn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Et år efter Hildes cancer-kamp: Nu er dyrlægen fra Tim smittet med covid-19

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce