Annonce
Hvide Sande

Så lykkedes det at sælge sommerhus fra tv-serie: - De sidste ryger inden påske, forudser mægler

Laura Emilie Thomsen og Isse Dahir fra København tilbragte henover sommeren 2019 en del tid på Dakotavej i Hvide Sande, hvor kæresteparret var blandt deltagerne i TV 2-programmet 'Sommerdrømme.' Arkivfoto: Jørn Deleuran / TV 2
Halvdelen af de fire fritidshuse, der udgjorde omdrejningspunktet i TV 2-serien 'Sommerdrømme,' er nu solgt. Et af de tilbageværende huse i Hvide Sande er det, Cassia og Charles fra Frederikshavn vandt.

Hvide Sande: Det tager sin tid at få solgt de fritidshuse, der i foråret 2020 tonede frem på TV 2 i et nyskabende boligprogram med titlen 'Sommerdrømme.'

Men det kan lade sig gøre.

Medejer af LokalBolig i Ringkøbing, Mikael Skaaning Sørensen, var således med til at lukke en handel tæt på juleaften, og dermed får det sortmalede træhus på adressen Dakotavej 45B nu en ny ejer:

Annonce

- Han har kigget på dem alle tre, og vi har været i dialog, siden vi havde åbent hus i foråret sidste år, siger Mikael Skaaning Sørensen.

Udover 45B, der var udbudt til 2.798.000 kroner, frister LokalBolig også med fritidshusene beliggende på 41A og 41B, der koster henholdsvis 2.698.000 og 2.998.000 kroner.

Om køberens valg af netop 45B siger Mikael Skaaning Sørensen:

- Det var primært på grund af materialevalget, der er lidt anderledes. Og så handler det også om udeområder og måden, huset vender på i forhold til lyset.

Budget på 310.000 kroner

I 'Sommerdrømme' rykkede fire par ind i et nybygget, nøgent træhus. Med et budget på 310.000 kroner fik deltagerne til opgave at få hver deres respektive matrikel i Hvide Sande til at fremstå som et drømmested tæt på hav og fjord.

Sejren gik til det nordjyske ægtepar Charles og Cassia Christensen, der strålede om kap med forårssolen, da de i i slutningen af maj 2020 formelt fik overrakt nøglerne til Dakotavej 41B af en salgschef fra byggefirmaet Skanlux.

Historisk set er februar en god måned for sommerhushandler

Mikael Skaaning Sørensen, ejendomsmægler

Et halvt år senere valgte ægteparret dog at sætte deres dyrebare gevinst på 104 kvadratmeter til salg; først hos EDC Hvide Sande og siden hos LokalBolig i Ringkøbing.

- De ryger inden påske, forudser Mikael Skaaning Sørensen, der i juledagene har haft fremvisninger på både 41A og 41B:

- Vi har haft flere i tale, og det har vi stadigvæk. Jeg er meget forhåbningsfuld. Historisk set er februar en god måned for sommerhushandler, tilføjer ejendomsmægleren.

Annonce

Ægtepar fra Troldhede

Det 98 kvadratmeter store 'Sommerdrømme'-hus, som netop er solgt, blev i sin tid indrettet af kæresteparret Laura og Isse. De lagde blandt andet vægt på at præge deres tv-stue i afrikansk stil, og i soveværelset blev der redt op i en væg-til-væg seng.

Maja og Anders Svanborg fra Troldhede stod for indretningen af de 96 kvadratmeter, ægteparret havde at gøre godt med i 41A, der altså nu er udbudt til en salgspris på 2.698.000 kroner.

Ægteparret Maja og Anders Svanborg fra Troldhede stod i sin tid for indretningen af et fritidshus på adressen Dakotavej 41A, der nu er til salg for 2.698.000 kroner. Arkivfoto: Jørn Deleuran / TV 2

Ifølge medejer af LokalBolig i Ringkøbing, Mikael Skaaning Sørensen, var december ikke den bedste måned for sommerhushandler. Men der er lys forude, mener mægleren:

- Jeg tror, vi kommer til at se øget aktivitet henover februar og marts. Det er ikke alle danskere, der kommer på skiferie eller ud at rejse i det hele taget, og så får de måske øjnene op for i stedet at købe et sommerhus.

Cassia og Charles' vinderhus runder om få dage et år på markedet, mens 41A - indrettet af Maja og Anders fra Troldhede - har en liggetid på 228 dage.

Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Købte klitgård for fire millioner kroner og renoverer den for markant mere: - Den kommer til at stå knivskarpt

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

Freja kunne ikke få en dagplejeplads til datteren Saga: Nu kæmper Hvide Sande for en vuggestue

Hvide Sande For abonnenter

70-årige Ove har fisket fra Tyskerhavnen i over 50 år: Jeg ville være glad, hvis laksefabrikken blev væk

Sport

Trods kritik af Qatar fra hele verden tager Arne og Videbæk-Dannebrog til VM: - Qatar gør alt forkert, men det er ikke min kamp

Ringkøbing-Skjern

TP Kjoler fik navn på tyv på ét døgn

Morten Messerschmidt er ny formand for Dansk Folkeparti, men 40 procent stemte imod ham

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Danmarkspremiere: Arkitekt Flemming Bay-Jørgensen designer stole af vand-rør og andre glimt fra Gamle Dage

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Ringkøbing-Skjern

Kjoleforretning offentliggør video af fræk tyv: - Jeg ved godt, det er ulovligt

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Sport For abonnenter

Nogen jagter det perfekte slag hele livet: Jytte fra Hover lavede 'hole in one' to gange på fire måneder

Navne For abonnenter

Christina fra Skjern fandt en konkylie på stranden: Det fund har sendt hende i det internationale modemagasin Vogue

Debat

Troen og tvivlen: Inger skal opstå fra de døde, siger Johannes. Hvis blot der er én af de tilstedeværende, der har troen!

Annonce