Tarm

Så kom EU-kandidat Erik Poulsen op i lygtepælene

Det er ikke Abbey Road, men det er derimod Aaboulevarden i Tarm lørdag omkring klokken 12.00 lørdag. Medlemmer af Venstres partiforeninger er klar til at hænge valgplakater med EU-kandidat Erik Poulsen op i lygtepælene. Foto: Jørgen Kirk
Alle partiforeninger havde travlt med at sætte valgplakater op lørdag efter klokken 12.

Tarm: Klokken er lidt i 12 lørdag. På Åboulevarden i Tarm er en gruppe af mænd og kvinder klar til at gå i gang, men de må første starte klokken 12.00, så armbåndsuret bliver studeret flittigt.

De deler sig i to grupper, hvor den ene gruppe via fodgængerfeltet går over vejen med valgplakater under armen. De skal i gang med at sætte valgplakater op for den lokale EU-kandidat fra Venstre, Erik Poulsen.

Kandidaten er selv til forårsmarked på Ausumgaard for at markedsføre sig, men Venstres 18 lokale partiforeninger har alle plakathold ude, fortæller kommuneformand HC Tylvad.

- Vi har 420 plakater med Erik Poulsen og 30 med Morten Løkkegaard, vi skal have sat op i Ringkøbing-Skjern Kommune i dag, forklarer han.

Rundt om ved alle indfaldsveje til kommunens byer kommer der i løbet af lørdag eftermiddag plakater op for alle partier, der stiller op til EU-valget.

Der er også et folketingsvalg på vej, men plakaterne for folketingskandidaterne må vente, indtil statsminister Lars Løkke Rasmussen har udskrevet folketingsvalget.

Så kan alle de gode placeringer være taget af EU-kandidaternes plakater, men det er der også råd for.

I Tarm kommer der to Erik Poulsen-plakater op i nogle lygtepæle. Når folketingsvalget er udskrevet, så kan den ene plakat skiftes ud med en folketingskandidat.

Alle 18 partiforeninger i kommunen var ude og hænge plakater op nu lørdag klokken 12. - Vi har 420 plakater med Erik Poulsen og 30 med Morten Løkkegaard, der skal sættes op, forklarer Venstres kommuneformand HC Tylvad. Foto: Jørgen Kirk
0/0
112

Villa i Hemmet ramt af indbrud

Tarm

Mejeribestyrer får sønner hjem på jazzscenen

Tarm

Skoleklasse vandt bronze i høvdingebold

Tarm

Statsminister synger duet med V-kandidat

Tarm For abonnenter

Faldefærdigt pizzeria forvandlet til fælleshave: Ny byhave skal blive et grønt samlingspunkt

Tarm

17-årig gamer fra Tarm skal til VM i Fortnite: Kan blive mangemillionær

Tarm For abonnenter

Fra grus til græs: Tarm Kirkegård har gennemgået en forvandling

Tarm

Vandring i naturskøn plantage og besøg hos Heimdal Entofarm