Annonce
Ringkøbing

Så kom der atter biler på Nygade Nord: Gaden delvist åben for trafik

Det ar ikke mange biler, der mandag morgen havde fundet frem til Nygade Nord, men enkelte var der da... Foto Poul Osmundsen.
Mandag åbnede en del af den centrale gade igen for biltrafik.
Annonce

RINGKØBING: Siden midt i marts har Nygade Nord været lukket for biler, mens gaden er blevet renoveret. Mandag morgen blev der atter åbnet for biltrafik - dog kun på en del af strækningen og foreløbig ensrettet.

Da der stadig er brolægningsarbejder i gang i fortovene helt op mod vejen, vil strækningen indtil videre være ensrettet fra Chr. Husteds Vej mod Nørregade. Gaden var da også kun præget af beskeden trafik, da Dagbladet mandag morgen lagde vejen forbi.

Muligheden for beboerkørsel og arbejdskørsel fra Skolevænget og et stykke op ad Nørregade bliver igen forbudt, da ensretningen af denne del af Nørregade igen gælder. Varekørsel igennem gågaden vil også blive tilladt som før.

Brolægningsarbejdet fortsætter også i sommerferien, dog i nedsat tempo, og gravearbejdet på den sidste del af strækningen - fra Chr. Husteds Vej til I.C. Christensens Allé - vil ligge stille det næste par uger.

Selv om arbejdet altså langt fra er slut endnu, kan man efterhånden få et godt indtryk af, hvordan Nygade Nord kommer til at se ud, når det hele til efteråret står færdig.

Vejbanen bliver smallere, så der bliver mindre plads til bilerne, mens der til gengæld bliver bredere fortove og bedre plads i gaden til vejtræerne. De mange forskellige slags belægning på vej og fortove erstattes af et mere ensartet præg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce