Annonce
Skjern

Så er det ferietid: Skoleelever løb på efterårsferie

Motionsdagen på Faster Skole begyndte med fælles opvarmning, og i løbet af dagen blev der sammenlagt løbet 1025 kilometer af elever og lærere. Privatfoto: Faster Skole
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Fredag inden efterårsferien har i årtier været ensbetydende med Skolernes Motionsdag, og over hele landet holdt man fast i det, selvom meget lige er anderledes i klasseværelserne, som følge af coronaen.

Skolerne valgte at gribe det an på forskellig måde, og på Faster Skole gik man traditionelt til værks med et motionsløb, som udover skoleeleverne også indbefattede børnehaven og vuggestuen.

Efter opvarmning gik turen ud på flere forskellige distancer. Den korteste var 1,5 kilometer og den længste 4,5 kilometer.

De allermindste børn fra vuggestuen kørte med i barnevogn, mens børnehavebørnene gik den lille rute på halvanden kilometer.

Skolebørnene løb naturligvis flere runder, og i år tilbagelagde Jeppe fra 2. klasse ikke mindre end 17 kilometer, mens Magnus fra 6. klasse løb 22,5 kilometer.

Derudover konkurrerede de om at blive klassen, der gennemsnitligt løb længst. Samlet set blev der - med lærernes kilometer - løbet 1025 kilometer omkring Faster Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler har været overbevist om det: Forskere finder coronasmitte på måge

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Skjern

Fire forskellige indbrud i to byer

Annonce