Hvide Sande

Nyt spisested: Så er der tapas på tallerkenen

Forleden blev der løftet lidt af sløret for det, der venter, når tapasbaren Lille K officielt åbner på Metheasvej i Hvide Sande - det sker onsdag 17. april til frokost. Foto: Christian Kjeldsen
Indehaverne af restauranten Kommandobroen i Hvide Sande åbner på onsdag kombineret tapasbar, take-away og forretning på Metheasvej.

Hvide Sande: Det begynder efterhånden at dufte lidt af Spanien på Metheasvej i Hvide Sande, hvor indehaverne af restauranten Kommandobroen, Michael og Louise Grantland, 17. april åbner Lille K - en kombineret tapasbar og forretning.

- Vi starter helt nede ved tyve kroner. Vi er jo i Vestjylland og ikke i Barcelona, siger Louise Grantland.

Som spisested får Lille K 15-18 siddepladser, og på menuen vil der være et udvalg af traditionelle tapasretter - tilsat lokale lækkerier som østers, kammuslinger og diverse fisk.

- Danskerne har fået øjnene op for, at mange små retter sagtens kan udgøre et velsmagende, samlet måltid. Og så giver tapas uanede muligheder for at sammensætte en varieret og spændende menu, siger Michael Grantland.

- Et godt måltid skal have masser af smag og se lækkert ud, siger Michael Grantland, der sammen med sin hustru, Louise, står bag Kommandobroen og nu også Lille K i Hvide Sande. Foto: Christian Kjeldsen

Vinglas og kokkeknive

Visionen for parret bag Lille K er at skabe et sted, hvor man både kan handle og nyde et godt måltid af høj kvalitet til rimelige penge:

- Det er et uformelt sted, hvor man kan komme ind fra gaden og hygge sig med indkøb eller lidt at spise. Vi håber, at stedet kan blive et samlingspunkt for både lokale og turister året igennem, siger Louise Grantland.

Det bliver muligt at købe take-away og gaveartikler i Lille K, der også frister med en lille, eksklusiv afdeling, 'Guldrummet', hvor der blandt andet bliver budt på et udvalg af vine, kokkeknive, glas og grydeserier.

Den officielle åbning af Lille K finder sted onsdag 17. april til frokost.

0/0
Annonce
Samlerne For abonnenter

Cola-Kenneths afhængighed blev til en hobby: Samler på colaer, du aldrig har hørt om

Annonce
Annonce
Hvide Sande

Parken-rigmænd dukker op til pølser: Lalandia i Søndervig gør klar til rejsegilde

112

Skydeøvelse satte ild til 3000 kvadratmeter marehalm

Hvide Sande

Konfirmation i Helligåndskirken, Hvide Sande den 28 april klokken 10.00

112

Uheld i påsketrafikken: Tre kørt til observation

Hvide Sande

Håber på bedre vejr: Blæst og sandstorm kan drille sildefestival

112

Færdselsuheld på klitvejen: 87-årig sigtet for vigepligtsforsømmelse

112

Hærværk i sommerhus: Store sten kastet gennem stråtag

112

Brandvæsenet måtte rykke ud: Grill-aske hældt ud i knastør natur