Hvide Sande

Nyt spisested: Så er der tapas på tallerkenen

Forleden blev der løftet lidt af sløret for det, der venter, når tapasbaren Lille K officielt åbner på Metheasvej i Hvide Sande - det sker onsdag 17. april til frokost. Foto: Christian Kjeldsen
Indehaverne af restauranten Kommandobroen i Hvide Sande åbner på onsdag kombineret tapasbar, take-away og forretning på Metheasvej.

Hvide Sande: Det begynder efterhånden at dufte lidt af Spanien på Metheasvej i Hvide Sande, hvor indehaverne af restauranten Kommandobroen, Michael og Louise Grantland, 17. april åbner Lille K - en kombineret tapasbar og forretning.

- Vi starter helt nede ved tyve kroner. Vi er jo i Vestjylland og ikke i Barcelona, siger Louise Grantland.

Som spisested får Lille K 15-18 siddepladser, og på menuen vil der være et udvalg af traditionelle tapasretter - tilsat lokale lækkerier som østers, kammuslinger og diverse fisk.

- Danskerne har fået øjnene op for, at mange små retter sagtens kan udgøre et velsmagende, samlet måltid. Og så giver tapas uanede muligheder for at sammensætte en varieret og spændende menu, siger Michael Grantland.

- Et godt måltid skal have masser af smag og se lækkert ud, siger Michael Grantland, der sammen med sin hustru, Louise, står bag Kommandobroen og nu også Lille K i Hvide Sande. Foto: Christian Kjeldsen

Vinglas og kokkeknive

Visionen for parret bag Lille K er at skabe et sted, hvor man både kan handle og nyde et godt måltid af høj kvalitet til rimelige penge:

- Det er et uformelt sted, hvor man kan komme ind fra gaden og hygge sig med indkøb eller lidt at spise. Vi håber, at stedet kan blive et samlingspunkt for både lokale og turister året igennem, siger Louise Grantland.

Det bliver muligt at købe take-away og gaveartikler i Lille K, der også frister med en lille, eksklusiv afdeling, 'Guldrummet', hvor der blandt andet bliver budt på et udvalg af vine, kokkeknive, glas og grydeserier.

Den officielle åbning af Lille K finder sted onsdag 17. april til frokost.

0/0
Annonce
Hvide Sande For abonnenter

Strid om fødevarefestival: Arrangør gennem to år føler sig snydt af Hvide Sande

Annonce
Annonce
Erhverv

Lalandiahuse revet væk: Tæt på at melde alt udsolgt

Hvide Sande

Sank efter renovering i Hvide Sande: Historisk sejlskib blev bjærget

Hvide Sande

Surf-arrangement skal få flere til at jagte bølgerne ved Hvide Sande

Kultur

Vores Smag: Den lækreste vestjyske gourmetmad lavet på 'nedskidt'

Erhverv

Se video: Skumsprøjt i ansigtet, vind i håret og fuld fart hen over Ringkøbing Fjord

Kultur

Rejefestival skærer ned på antal dage - men henter endnu en kendis-kok

Kultur

Jørgen Iversen: Holmsland Klit Turistforening vil ikke samarbejde med Jimi Kristensen om fødevaremarked

112

Savnet fra Hvide Sande kommer hjem nu