Annonce
Skjern

Så er der sat navne på den nye ledelse af den fælles skole i Skjern

Brian Elgaard, skoleleder på Amagerskolen i Skjern, har fået posten som ny leder for den fælles skole i Skjern.  Arkivfoto: Jørgen Kirk
Skolernes nye ledelsesteam vil samle de gode erfaringer fra både Kirkeskolen og Amagerskolen, når den nye fælles skole skal udvikles.

SKJERN: Så er den ledelsesmæssige kabale gået op til den nye fælles skole i Skjern, og det bliver Brian Elgaard, skoleleder på Amagerskolen, der skal stå i spidsen for den nye skole, mens det bliver Dorthe Munck Jensen, leder af Kirkeskolen, der skal være viceskoleleder.

Forældrene blev orienteret i et brev, som blev sendt ud fredag eftermiddag, og i brevet, der er underskrevet af den nye ledelse og de to skolebestyrelsesformænd Morten Meldgaard og John Myrup, fastslås det, at opgaven er præcis den samme som hidtil, nemlig at skabe de bedste rammer for børnenes skolegang. Men der lægges også vægt på, at det er en fælles opgave at udvikle den nye skole.

- Det er en vigtig opgave for os at få samlet de gode erfaringer, der er på begge skolerne – og sikre, at vi udnytter den kommende periode til at lære sammen, og i fællesskab udvikle og gøre klar til den nye skole, hedder det i brevet til forældrene.

Annonce

Skal overveje bestyrelsen

Næste step bliver i løbet af april, hvor der skal tages en beslutning om skolebestyrelserne, og om der skal vælges en ny, eller at de to nuværende bestyrelser skal fortsætte i forening.

Når det er på plads, begynder drøftelserne med børne- og familieudvalget. Fra flere sider er der et ønske om at skolerne skal samles på en matrikel, og det er de ting, der nu skal tages beslutninger om.

Udover Brian Elgaard og Dorthe Munk Jensen, kommer skolerne i Skjern til at have et fælles ledelsesteam. Det kommer til at bestå af Annette Morell, SFO-leder på Kirkeskolen, Leif Bjerg Thomsen, viceskoleleder på Amagerskolen, Lenette Beltran-Sørensen, afdelingsleder på Amagerskolen, og Martin Grauballe Jensen, der er viceskoleleder på Kirkeskolen. Organisatorisk kommer Specialcenter Syd til at blive ændret med Nye Veje på Specialområdet, men den vil fortsat høre hjemme på Amagerskolens matrikel, og ledelsesteamet fortsætter derfor samarbejdet med Anne-Line Dufri, der er afdelingsleder i Specialcenter Syd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Spritbilist standset i Stauning

Annonce