Annonce
Ringkøbing-Skjern

Så er der penge til foreningsarbejdet: Ansøgning skal være sendt inden 1. oktober

De nye fordelingsprincipper beskrives tydeligere end tidligere, Pressebillede
Fordelingsprincipperne for ansøgningerne til §18-puljen er ændret, så det er blevet mere overskueligt, hvilke foreninger, der lever op til de krav, som gør sig gældende.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: 1. oktober er skæringsdatoen, hvis man som forening vil søge Ringkøbing-Skjern Kommunes såkaldte §18-pulje om penge til at udføre frivilligt, socialt arbejde for.

Fordelingsprincipperne for ansøgningerne til §18-puljen er ændret, så det er blevet mere overskueligt, hvilke foreninger, der lever op til de krav, som gør sig gældende - og hvilke, der ikke gør.

De nye fordelingsprincipper beskriver nemlig tydeligere end tidligere, hvem der kan søge, og specifikt hvilke støtteområder der bevilges midler til i 2020. Man kan få et overblik over de nye informationer på Foreningsportalen.

På hjemmesiden kan man også få et overblik over, hvilke foreninger og hvilke tiltag, der har fået støtte de foregående år.

- Ved at sætte sig ind i, hvordan man søger midlerne, kan man hurtigere skrive en ansøgning, der lever op til fordelingsprincipperne, og som derfor har større chance for at blive imødekommet, siger Emil Sloth Sig, frivillighedskoordinator i Ringkøbing-Skjern Kommune.


Ved at sætte sig ind i, hvordan man søger midlerne, kan man hurtigere skrive en ansøgning, der lever op til fordelingsprincipperne.

Emil Sloth Sig, frivillighedskoordinator


Før man som frivillig forening sender sin ansøgning om §18-midler er det derfor en god idé, at man læser de nye fordelingsprincipper igennem. I hovedtræk er det vigtigt at vide, at:

Man skal ind på en anden hjemmeside end tidligere for at søge midler, nemlig siden https://foreningsportal.rksk.dk.

Der er desuden kommet en helt ny pulje, §18 Samarbejdspuljen, som kan søges af formelt og uformelt organiserede frivillige sociale indsatser tilknyttet kommunale enheder eller tilsvarende selvejende- eller private enheder eks. plejehjem, skoler eller børnehaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Medarbejder er smittet: Folkeskole sender 130 børn og otte lærere hjem

Annonce