Annonce
Skjern

Så er der ladestandere til el-biler hos Innovest

Anne-Sophie Bech, multimediedesigner og indehaver af AS Visuals, samt Christiane Bech som er konsulent og projektleder i samme firma. De kører begge i el-bil og er allerede fortrolige med anlægget på Innovest. PR foto
Der er opstillet to E.ON-ladestandere til el-biler hos Innovest.

Skjern: Nu kan man få ladet sin el-bil op hos Innovest i Skjern.

- Vi synes det er helt oplagt, at Innovest som er et bæredygtigt byggeri, også kan tilbyde opladning af el-biler. For at understøtte de mange tiltag der sker rundt omkring i kommunen med den grønne dagsorden, og fordi vi ser det som et godt valg at støtte op omkring, og selvfølgelig fordi vi mærker efterspørgslen stige på ladestandere. Vi får flere og flere henvendelser fra foredragsholdere, kursister og medarbejdere i Innovest, som gerne vil den grønne omstilling, men som også har oplevet, at når de skal vest på er der store udfordringer med at få ladet og have nok strøm til hjemvejen. Derfor undersøgte vi i efteråret mulighederne for at få opstillet et par ladestandere her hos os, siger Berit Andersen, koordinator i Innovest, i en pressemeddelelse.

Annonce
Christiane Bech skal lige straks i gang med at ”tanke” el på bilen. PR foto

Ladebrik

- Vi fandt hurtigt ud af, at E.ON ville være den bedste løsning for os, da alle i princippet kan benytte dem. Det sker enten med et E.ON ladebrik, udenlandske roaming ladekort, via opkald til E.ON kundecenter eller EasyPark-appen, som rigtig mange har på en smartphone. Senere kommer der en E.ON mobil app. Ladestanderne kan benyttes af alle, dog er de i dagtimerne forbeholdt medarbejdere og gæster i Innovest, slutter Berit Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce