Annonce
Skjern

Så er der igen sild og jazz i kulturcentret - dog uden sild

På scenen optræder Creole Catz, der er kendt for at optræde med humørfyldte og smittende præsentationer af kendte numre. Pressefoto
Skjern-Tarm Musikforening lover, at deltagerne er garanteret et par timer med underholdende musikere og medrivende musik.

Skjern: Skjern-Tarm Musikforening afvikler hvert forår en koncert med titlen ”Sild og jazz”.

Efter en aflysning på grund af corona kan arrangørerne endelig byde på jazzkoncert, og det sker søndag den 9. maj kl. 15 i Kramp Scenen i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. På scenen optræder Creole Catz, der er kendt for at optræde med humørfyldte og smittende præsentationer af kendte numre, skriver musikforeningen i en pressemeddelelse.

Ved Musikforeningens jazzkoncert plejer publikum at have mulighed for at indtage sild ad libitum. I disse corona-tider, er det desværre ikke muligt, men man kan dog købe diverse drikkevarer. Dog er der er en klar forventning om,  der kan bydes på sildebuffet igen ved forårsjazzen i 2022.

Annonce

- Til gengæld lægger vi ud med en garanteret medrivende og humørfyldt koncertoplevelse. Creole Catz har hentet inspirationen til både navn og musik i New Orleans-området, hvor kreolermusikken udgør en spændende blanding af flere forskellige jazz-stilarter, siger Harriet Ludvigsen fra foreningen i pressemeddelelsen.

Skjern-Tarm Musikforening lover, at deltagerne er garanteret et par timer med underholdende musikere og medrivende musik.

- Vi skal også gøre opmærksom på, at koncerten starter kl. 15, at den afvikles i henhold til gældende retningslinjer, samt at der skal fremvises gyldigt coronapas, siger Harriet Ludvigsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce