Annonce
Ringkøbing

Så er der helt styr på café-køkkenet: Jannie har fundet ny kok på under en uge

Indehaver Jannie Tved har nu fuldt ud styr på besætningen i livsstilsbutikken Rustik by Tved, der 6. november åbnede i Nygade i Ringkøbing. Arkivfoto: Poul Osmundsen
Livsstilsbutikken Rustik by Tved i Ringkøbing fik en lidt træls start, da husets kok takkede af efter kort tid - nu er der fundet en ny person til at stå i spidsen for køkkenet fra 1. december.
Annonce

Ringkøbing: Jannie Tved er ret aktiv på de sociale medier, og det er sandsynligvis forklaringen på, at hun på under en uge har formået at finde en ny kok til at styre cafékøkkenet hos Rustik by Tved i Ringkøbing.

- Ja, jeg valgte at være åben omkring det, så der er en del folk, der har set det på min profil, siger Jannie Tved om sin brug af Facebook og Instagram.

Da hun fredag 6. november åbnede sin livsstilsbutik i Nygade, kom Jannie Tved flyvende fra start, men der ventede en temmelig hård mellemlanding, da kokken efter få dage valgte at takke af:

- Han var nok for ung og for nyudlært, sagde indehaveren 17. november til Dagbladet.

I dag kan Jannie Tved så fortælle, at ansvaret for at styre køkkenet hos Rustik by Tved fra tirsdag 1. december bliver lagt i hænderne på Maja Krusborg, der kommer fra et job som daglig leder af Café B i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter:

- Hun havde hørt om jobbet hos mig fra andre. Hun skrev til mig på Messenger, og da jeg mødte hende, var jeg slet ikke i tvivl om, at hun passer godt ind her, siger Jannie Tved om Maja Krusborg.

Annonce

180 burgermenuer

Med ansættelsen af Maja Krusborg skal der foretages en mindre redigering af menukortet, da hun skal have lov til at sætte sit personlige præg på det kulinariske udvalg, der som udgangspunkt frister med blandt andet sandwich, burgere, salat og nachos.


Hun skrev til mig på Messenger, og da jeg mødte hende, var jeg slet ikke i tvivl om, at hun passer godt ind her

Jannie Tved, indehaver af Rustik by Tved


Og der er udsigt til fuldt blus på komfuret, da der er god efterspørgsel hos Rustik by Tved.

Det oplevede Jannie Tved til fulde i mandags, hvor Ringkøbing Handelsforening i anledning af Black Week kiggede inden for i Nygade 26, hvor der via en live-sending på Facebook blev solgt gavebeviser til burgermenuer.

Der røg 180 styk over disken:

- Vi har mega-travlt, og det er så dejligt, siger Jannie Tved, der primært passer butikken, hvor hun har en fastansat til at give en hånd med.

Der ud over beskæftiger Rustik by Tved fire ungarbejdere og en afløser til butikken, 'så jeg ikke skal være her 70 timer om ugen.'

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Fremtiden smedes i laboratoriet på Innovest: Industri 4.0 skal løfte Ringkøbing-Skjerns virksomheder

Erhverv For abonnenter

Fra DTU og hjem til Vestjylland for at lede industriel revolution: 37-årig i spidsen for nyt laboratorium

Annonce