Annonce
Skjern

Så er den gal igen: Endnu en positiv kviktest sender 21 børn og fem voksne hjem i karantæne

For anden gang i løbet af få dage er en medarbejder testet positiv ved en næsepodning på Bækkehøj. Første gang var der tale om falsk alarm. Foto: Søren Palmelund
Daginstitutionen Bækkehøj har igen været nødt til at sende børn og voksne hjem efter en positiv kviktest. I sidste uge var der tale om falsk alarm.

Skjern: 21 børnehavebørn og fem voksne blev i dag, tirsdag, sendt hjem fra daginstitutionen Bækkehøj, efter en medarbejder er testet positiv for corona ved en kviktest.

Det er anden gang, at den integrerede institution må lukke en afdeling ned. Det skete også i fredags, hvor en ansat ved hele to podninger i næsen blev konstateret positiv med coronavirus.

Den efterfølgende PCR-test viste sig dog at være negativ. Derfor kunne 10 vuggestuebørn og de fem ansatte vende tilbage til  institutionen igen mandag.

Annonce

Men nu er den altså gal igen. Denne gang er det en medarbejder i børnehaven, der er testet positiv ved lyntesten. Den ansatte skal nu også PCR-testet. Hvis den viser sig at være positiv, skal børn og voksne blive hjemme i karantæne en lille uge.

Viser testen sig at være negativ, kan børn og voksne vende tilbage til dagligdagen med det samme.

Det er kun anden gang, at det kommunale podehold, som tester lærere, elever og personale ved kommunens institutioner, har oplevet en positiv næsepodning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce