Hvide Sande

Rygter om salg af selskab ændrer ikke på Lalandias planer i Søndervig

Lalandia-direktør forsikrer, at der er et badeland på vej til Søndervig. Arkivfoto

Søndervig har fortsat udsigt til at få et kæmpe Lalandia-badeland. Det ændrer rygter om salg af moderselskabet Parken Sport & Entertainment ikke på, fastslår Lalandia-direktør.

Søndervig: Vandhunde kan fortsat se frem til at hoppe i vandet i Lalandia i Søndervig om tre-fire år.

Det fastslår administrerende direktør Jan Harrit, efter at flere medier tirsdag har kunnet fortælle, at Parken Sport & Entertainment står overfor et salg, og at den udenlandske investor har planer om blandt andet at sælge Lalandia fra.

Det har sat gang i de lokale spekulationer om badelandets fremtid i Vestjylland, men ifølge direktøren er der ingen grund til bekymring.

- Vi ændrer ikke på de planer, vi har i Søndervig, hvor der skal opføres et Lalandia 3. Vi er ikke helt klar til at præsentere tegningerne endnu, men det bliver vi i løbet af de næste par måneder, siger Jan Harrit og henviser i øvrigt til den selskabsmeddelelse, som blev offentliggjort tirsdag.

Her afviser Parken Sport & Entertainment at være blevet kontaktet af en udenlandsk investor om et køb. Ifølge Børsen kunne en af selskabets storaktionærer, Lønmodtagernes Dyrtidsfond, dog fortælle, at der var dialog omkring salg af 29 procent af selskabet.

Onsdag morgen har Parken Sport & Entertainment sendt en ny selskabsmeddelelse ud, som bekræfter, at man nu har fået en henvendelse fra et amerikansk firma, som ønsker et møde.

Uanset, hvad der er op og ned, afviser Lalandia-direktøren altså, at der bliver ændret på de storstilede badelandsplaner i det vestjyske.

Tidligere har han fortalt, at der bliver tale om et endnu større setup end de to nuværende Lalandia-badelande i Rødby og Billund. Faktisk gemmer man også på nogle nyheder, som direktøren dog endnu ikke er klar til at fortælle om.

0/0
Ringkøbing

Ingen vil kendes ved larmende højttaler

Hvide Sande

Tyv besøgte to Lyngveje

Tophistorier

Hvide Sande

Værft hjælper Vestas med at holde styr på vingerne

Hvide Sande

Hvide Sande går fremtiden i møde og anlægger ny kaj

Kultur

Søndervig Byfest har succes med tidligt billetsalget

Hvide Sande

Åbent skib: Marinehjemmeværnet viser frem