Sport

Tidligere Superliga-målmand på gæstevisit i Kloster

Unge fodboldmålmænd får kvalificerede input i Kloster

Fodbold: Fodboldtræner Gene Christoffersen i Holmsland G&U gør lidt ekstra for områdets unge målmænd. For på mandag den 27. maj arrangerer Gene Christoffersen et lille målmandskursus i Kloster sammen med Martin Sejer Jensen. Martin Sejer Jensen har spillet i topklubber som AaB, Randers, OB og Esbjerg fB, han har gennem mere end fire år været målmandstræner i Hobro, og han arrangerer målmandscamp hver sommer.

- Jeg har kendt Martin siden, jeg selv var på målmandstrænerkursus, og vi har holdt kontakt siden. Nu har Martin sagt ja til at komme og være instruktør for lokale målmænd. Der er målmænd fra Ølstrup, Kloster og Lem ind til videre, men alle er velkomne. Det hele starter klokken 17, fortæller Gene Christoffersen, der også oplyser, at det koster 200 kroner at deltage i arrangementet.

Fodbold: Tim GIF fik tre meget vigtige point i bunden af serie 4 pulje 61, da de mandag aften vandt hele 7-1 ude mod Spjald IF 2.

- Alle point er gode for os, og tre point i så vigtig en kamp er endnu bedre, sagde Tims træner Rasmus Voldsgaard meget tilfreds.

Efter en ganske lige start på kampen fik Tim gang i målscoringen. Først scorede Kristen Vang Petersen i klumpspil på en ripost efter en dødbold. Lidt senere scorede Thyge Kvistgaard Kristensen på en stikning fra storebror Malthe Kvistgaard Kristensen til 2-0. Efter 29 minutter blev det 3-0 ved Kristen Kvistgaard Kristensen på hovedstød efter hjørnespark fra Thyge Kvistgaard Kristensen.

- Så kan man sige, Kristen lavede hattrick. Det var i hvert fald hans tredje scoring, da han blev ramt af bolden i hovedet til et selvmål til 3-1. Heldigvis kom vi allerede minuttet efter på 4-1 på mål af Malthe Kvistgaard Kristensen, fortalte Rasmus Voldsgaard, der selv stod for oplægget til 4-1.

Efter pausen slog Tim sejren fast med tre mål. Først scorede Mads Kamp efter kæmpe klumpspil på oplæg fra Daniel Baden, Emil Roos scorede et rigtigt energimål til 6-1, og så scorede Mads Kamp efter flot løb fra eget felt ned til en frispilning fra Thyge Kvistgaard Kristensen.

Fodbold: Skjern GF 2 mistede muligheden for at komme op på førstepladsen i serie 4 pulje 61, da de tirsdag aften mødte Vorgod/Barde MOF. Vorgod/Barde vandt nemlig 3-1 efter føring på 2-0 ved pausen.

- Det var nok i orden. Vi spillede en elendig første halvleg, hvor Vorgod/Barde var klart bedre end os. I anden halvleg kom vi på 2-1 på straffespark ved Nikolaj Nielsen begået mod Rasmus Karkov af Andreas Kastbjerg. Efter det havde vi chancer for at udligne, men de havde også chancer, så det var ok, fortalte Skjerns assistenttræner Aubry Shema.

Hos hjemmeholdet blev Rasmus Skov Jensen den helt store helt med alle tre scoringer. De to i første halvleg havde begge Emil Rentius Sørensen som oplægger. Målet til 3-1 kom på oplæg fra målmand Kristian Ikponmvosa.

Vorgod/Barde er nu kun to point fra Ringkøbing IF 3 på andenpladsen.

- Vi ligger trygt, og det er fint for os, for det er først og fremmest hyggebold, vi spiller, fortalte Vorgod/Bardes holdleder Jesper Kjær.

Fodbold: Ringkøbing IF holdt fast i andenpladsen i U17 drenge liga 1 med en sejr på 4-1 hjemme over Esbjerg fB tirsdag aften.

Efter ti minutter blev det 1-0 ved Joakim Mogensen på en friløber. Efter 23 minutter øgede Kristian Børgesen til 2-0 på langt sololøb.

Efter 56 minutter kostede en slem fejl defensivt mål til 2-1. Heldigvis gik der kun seks minutter, inden Tobias Plauborg Jensen let kunne score til 3-1 på frispilning fra Kristian Børgesen. Kampen blev lukket, da målmand Viktor Skarregaard sendte Joakim Mogensen alene igennem med et langt udspark til 4-1.

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte