Annonce
Sport

Rundt om bolden

Fodbold: Selv om det blev til et nederlag på 5-3 ude mod OB var træner Kristian Muff ganske godt tilfreds med den indsats, Ringkøbing IF leverede i U17 drenge liga 1 søndag eftermiddag.

- OB er meget gode, og i de første 20 minutter kørte de rundt med os. Men resten af kampen var vi helt lige, fortalte Kristian Muff.

RIF kom bagud 2-0 i starten, men inden pausen fik RIF udlignet på to mål af Zacharias Sørensen. Først tæmmede han flot bolden med brystet og hamrede et indlæg fra Kristian Mejling Børgesen Kristensen i nettet, og Zacharias Sørensen udlignede også til 2-2.

- Inden pausen havde vi to gode forsøg, så vi var tæt på at komme foran. Derfor var det lidt træls, at vi lavede et dumt selvmål lige efter pausen ved Andreas Sørensen, fortalte Kristian Muff.

Lidt senere udlignede Zacharias Sørensen på straffespark begået mod ham selv.

- Vi var farlige på omstillinger, men ti minutter før tid scorede OB til 4-3. Så skulle vi satse. Simon Bülow ramte stolpen, og Kristian Mejling Børgesen Kristensen fik et godt forsøg reddet, inden OB scorede til 5-3 i overtiden. Langt hen af vejen spillede vi altså en god kamp, sagde Kristian Muff.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Annonce