Annonce
Sport

Rundt om bolden

Det var en våd omgang at køre rally i weekenden for Frank Nielsen og Per Brodersen. Pressefoto
Tre sølvmedaljer til rallykører Per Brodersen fra Lem
Annonce

Rally: Sjette og sidste afdeling om danmarksmesterskabet i rally blev lørdag den 12. oktober kørt ved Christiansfeld. Efter en nat med massiv konstant regn, var det nogle meget våde og glatte veje, som kørerne lørdag formiddag gennemkørte for at lave deres noter inden Anderup El Rally 2019 blev skudt i gang fra Haderslev klokken 12.01. Flere steder på hastighedsprøverne stod der blankt vand i flere centimeters dybde, så der var lagt op til et meget vanskeligt rally, hvor både køreteknisk kunnen og fornuftige beslutninger kunne blive afgørende. Inden rallyet sagde Frank Nielsen og co-driver Per Brodersen fra Lem, at de ville køre taktisk. Der måtte først og fremmest ikke laves fejl, for det kunne koste medaljer i sidste ende.

Taktikken lykkedes, og Nielsen og Brodersen kunne lørdag aften se tilbage på et rally og en sæson, hvor næsten alt gik op i en højere enhed. De kunne gå til præmiefesten efter løbet med visheden om, at de ville få hængt blanke medaljer om halsen. Tre sølvmedaljer for andenpladsen i R2 Cup’en, som er for biler, der kører under R2 reglementet, for andenpladsen i Mini Rally Syd turneringen, og endelig for andenpladsen i DM klasse 4. Endelig blev det også til en pokal for tredjepladsen i Anderup El Rally. I Dansk Super Rally, som er et generelt mesterskab på tværs af alle klasser, sluttede Nielsen og Brodersen på en flot niendeplads.

Fodbold: Ringkøbing IF tabte fortjent 1-0 hjemme mod Ikast i U17 drenge liga 1.

- Det nederlag kan vi ikke sige noget til. Vi spillede en forfærdelig første halvleg helt uden indstilling. Ikast var gode, og de havde flere chancer, mens vi selv kun havde et enkelt forsøg. I anden halvleg handlede det om, at vi ville vise mere vilje. Det gik ok i 20 minutter, ind til tøvende forsvarsspil kostede mål til 1-0, fortalte træner Kristian Muff.

Fodbold. Der var ikke meget ved at være Ringkøbing IF i kvindeserien lørdag, hvor det blev til nederlag på 8-0 ude mod AaB. Meldinger fra en slukøret spiller gik på, at RIF ikke havde en eneste målchance, og at AaB bare var mindst en klasse bedre end RIF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce