Sport

Rundt om bolden

Poul Pagaard stopper som formand i Tarm IF efter otte år i denne omgang. Poul Pagaard har været meget aktiv i klubben siden 1977, så han må siges at have taget sin tørn. Privatfoto

Fodbold: Da Tarm IF afviklede generalforsamling, kom formand Poul Pagaard blandt andet ind på, at foreningen godt kunne bruge flere ledere og frivillige. Og man må sige, Poul Pagaard selv har taget sin tørn. Siden 1977 har Poul Pagaard været med som formand i to perioder, bestyrelsesmedlem, træner, leder og spiller. Og han meddelte, at han nu stopper. Denne gang efter otte år som formand. I de otte år har Tarm IF opnået flere jyske mesterskaber for ungdom, genoprejst stadion, haft det bedste seniorhold helt oppe i jyllandsserien med andetholdet i serie 3. Ydermere var Poul Pagaard en stor faktor med planlægning og opsætning af klubbens fantastisk flotte kunstgræsbane.

Håndbold: Hvide Sande KFUM er definitivt reddet i jyllandsserien herrer.

- Det blev vi torsdag aften, for da ringede TM Tønder 3 afbud til den kamp, vi skulle have spillet søndag. Det var træls, for vi vil jo alle gerne spille håndbold, men de mente ikke, de kunne stille hold. Så vi vandt uden kamp, og med to kampe tilbage kan vi ikke længere rykke ned, fortalte Hvide Sandes træner Carsten Bjerg.

Håndbold: I samme række vandt Rækker Mølle Håndbold fredag aften hjemme med 36-24 over bundholdet Lundtoft.

- Det var en kamp, der bare skulle spilles. Vi havde kun ni mand med, men det var rigeligt. Vi var bedst i alle facetter i spillet, fortalte træner Søren Mortensen.

Volleyball: Skjern KFUMs damer tabte begge søndagens kampe i danmarksserien.

Mod Skive FVK blev nederlaget på 25-21, 25-12 og 25-21.

- Skive spillede kampen igennem med meget få fejl, mens jeg savnede noget stabilitet i vores spil. I første sæt var vi nogenlunde med, og der var flere gode blokader af Anna Riis. I anden sæt kom vi hurtigt bagud, og vi havde dårlige servemodtagninger. Tredje sæt var helt lige, så det var lidt ærgerligt, vi ikke vandt det sæt, fortalte træner Anders Kure.

Anden kamp var mod topholdet Lyseng, der vandt 25-16, 25-13 og 25-21.

- Et godt hold med gode spillere på alle pladser. Det positive var, at vi sluttede af med at spille et rigtigt godt sæt, sagde Anders Kure.

Håndbold: Skjern Håndbolds U18 drenge 1. division skal nu ud i en direkte duel med TM Tønder om førstepladsen i puljen. De to hold deler suverænt førstepladsen med 12 point for syv kampe, og i de næste to runder skal holdene mødes to gange med første møde i Tønder på søndag og returkamp i Skjern søndagen efter.

Skjern fik en fin optakt til topopgørene med en sikker sejr på 36-25 ude over Fredericia.

- Spillet var lidt hakkende i perioder, for Fredericia skiftede meget opstilling i forsvaret. Det betød, der ikke var meget rytme i spillet. Men vort forsvar var godt og solidt hele vejen igennem, og det gjorde, vi aldrig var i problemer. Heller ikke selv om vores stærke stregspiller Mads Hedelund blev skadet efter et kvarters tid, fortalte Skjerns træner Henrik Kronborg.

For Skjern Håndbold scorede Magnus Kronborg 9, Viktor Bergholt 8, Tobias Vils 7, Rasmus Meyer 4, Mads Hedelund 3, Frederik Øster 3 og Magnus Uhrenholdt 2 mål.

Keglebillard: Spjald Billardklub vandt sæsonens sidste hjemmekamp i 1. division ganske suverænt med 8-0 over BK Fluen. Det ligner en samlet andenplads. I sidste runde skal Spjald spille ude mod Aars, mens Lemvig skal spille hjemme mod Juelsminde, der ligger sidst. Spjald og Lemvig deler førstepladsen, men det bliver Lemvig, der rykker op, hvis de slår Juelsminde.

Bent Sørensen vandt med et snit på 117 og en bedste serie på 432 point. Den serie overgik Steen Møller Jensen med en serie på 434 point og et snit på 70. Johnny Thøstesen vandt med et snit på 44, og Kim Hald vandt med et snit på 33.

0/0
Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing IF

RIF slukkede sejrstørken mod topholdet: Enormt tiltrængt sejr

Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr