Annonce
Kultur

Runder de 45: Ringkøbinggarden fejrer fødselsdag med venner

Ringkøbinggarden markerer fødselsdagen med en march gennem Ringkøbing. For nylig var det Kloster, der fik glæde af de musikalske unge, da de marcherede gennem byen sammen med Skivegarden i forbindelse med en øveweekend. Arkivfoto Poul Osmundsen.
Ringkøbinggarden markerer 45 årsdag med musikalsk march gennem byen og koncert på torvet.

RINGKØBING: Hvis du hører musik i gaden lørdag formiddag den 21. september, skal du ikke undre dig. Det er såmænd bare Ringkøbinggarden med venner, der fejrer 45 års fødselsdag.

- Ringkøbinggarden blev stiftet i september 1974, og kan altså fejre 45 års fødselsdag i år, fortæller formand Karen Christensen.

- Da vi ikke fylder rundt, vil vi ikke holde et stort jubilæum. Men vi ønsker alligevel at markere dagen og fejre den sammen med nogle af vores gardervenner. Derfor kommer der gardere fra Skjern Garden og Skive Garden, og fejrer dagen sammen med os. Der kommer også "gamle Ringkøbinggardere”.

Dagen starter med, at garderne og deres venner mødes i klublokalet, hvor de øver sig lidt sammen, inden de marcherer en tur igennem byen cirka klokken 10:30, og spiller en koncert på torvet.

- Klokken 12 spiser vi frokost i klublokalet, og herefter sender vi Skive Garden og Skjern Garden hjem. Klokken 18.30 mødes nuværende og tidligere Ringkøbinggardere, forældre og særligt indbudte gæster i klublokalet igen, hvor der er middag og hygge, siger Karen Christensen.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Norddjurs

Sejlere kæmpede for livet i otte timer på vej mod Bønnerup Havn: - Ingen vidste hvor vi var

Annonce