Annonce
Rejser

Rudbecks opskrift: Bakskuld som smørrebrød

Bakskuld er en vestjysk specialitet, som man også kan smage hos Rudbecks. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Bakskuld er en vestjysk specialitet, der består af tørret, røget og saltet ising. Man ser den ofte som en hel fladfisk, hvor man selv skal pille ben og fisk fra hinanden. Men hos Rudbecks serveres den som smørstegte fileter på rugbrød.

Til et stykke smørrebrød:

1 bakskuld

1 skive godt rugbrød

Friske grønne salatblade

Købt eller hjemmerørt remoulade

Pynt: Syltede agurker, tynde, rå skiver rødløg og æbler, grønne urter efter smag.

Fileter bakskuld og steg dem i smør på panden, til de er varme. Placer rugbrød på tallerkenen og læg de grønne blade oven på rugbrødet. Læg bakskuld på salatbladene og top med en god klat remoulade og pynt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

Glem alt om held og marginaler: Skjern spillede bedre end verdensklassehold – nu jagter de gruppespil

Danmark

På kanten af kaninhullet

Vestjylland

Åbner ny butik i havnebyen

Annonce