Tarm

Roskilde Festival giver penge til Mejeriet i Tarm

Folkene bag Roskilde Festival var så glade for besøget i tarm, at de har givet penge til Mejeriet. Forrest til venstre Mejeriets bestyrelsesformand Eva Sønderby Jepsen, sammen med sønnen Thomas, som arbejder ved festivalen. Privatfoto

Tarm: For knapt to måneder siden var Mejeriet vært ved en koncert med Jonah Blacksmith for ledelse og ansatte ved Roskilde Festival i forbindelse med deres tre dages tur til Vestjylland.

Kontakten til Roskilde Festival kom i stand gennem Eva Sønderby Jepsens søn Thomas, som arbejder ved Roskilde Festival. Eva, som er formand i Mejeriets bestyrelse, fortalte under besøget kort om Mejeriet, før de omkring 60 fremmødte nød koncerten - og en lokal tapasanretning - hvorefter de drog videre på deres tur.

Oplevelsen var så god, at Roskilde Festival nu har doneret 25.000 kroner til Mejeriet for at støtte stedets arbejde med at udvikle kulturlivet i Tarm og skabe fællesskaber med og for børn og unge. Og der er ingen betingelser hæftet til gaven: Festivalen giver donationer i tillid og stiller ikke krav om rapportering.

- Mejeriet er beæret og taknemmelig for donationen og ser den som en anerkendelse af det arbejde, frivillige til stadighed gør til gavn for området, siger Tove Lauritsen fra Mejeriet i en pressemeddelelse.

Hvad pengene skal bruges til, er ikke besluttet - men et er sikkert, nemlig at beløbet vil blive anvendt til glæde for Mejeriets brugere. /gupe

0/0
Tarm

Sådan var Lina, Lene og Tina

Tarm

Stort billedgalleri: 350 sang med Lars Løkke og Kristian Jensen

Tarm

På udflugt med Seniorgården i Tarm

112

Knallerist drønede ind i helleanlæg

Tarm For abonnenter

I kirkegårdens stille ro er der godt at bo

Kultur

Kulturhus nåede målet med lokal pengejagt: Send penge, så vi kan begynde på millionbyggeri

112

Mand havde røget hash før han kørte bil

Tarm

Statsminister trak fuldt hus til højskolesang og afslørede hvorfor valgkampen er så lang

Tarm

Handel gik i vasken: Hoven Plejehjem bliver alligevel ikke bosted for udviklingshæmmede