Annonce
Ringkøbing

ROFI-Centret og RIF slår pjalterne sammen

Per Andersen, centerleder i ROFI-Centret, og Lars Bræmer fra Ringkøbing IF viser her plakaten med Jan Gintbergs nye show. Foto: Jørgen Kirk

Show. Jan Gintberg besøger ROFI-Centret med nyt show til april.

Annonce

Tidligere er Rindum SU og Ringkøbing IF gået sammen om at arrangere gymnastikopvisninger.

Nu har Ringkøbing IF og ROFI-Centret indledt et samarbejde, hvor komikeren Jan Gintberg spiller hovedrollen.

Lars Bræmer fra Ringkøbing IF fortæller, at det var Jan Gintbergs besøg i Ringkøbing tilbage i november, der lagde grunden til det nye samarbejde.

»Jan Gintbergs manager spurgte, om RIF var interesseret i at arrangere Gintbergs helt nye show, der har premiere til januar. Det var vi naturligvis, men vi var samtidig lidt usikre på, om vi selv kunne stå for så stort et arrangement. Derfor kontaktede vi Per Andersen og ROFI-Centret for at høre, om de ville være med. Det sagde Per heldigvis ja til med det samme,« siger Lars Bræmer.

Per Andersen, centerleder i ROFI-Centret, hørte selv Jan Gintberg, da han testede sit nye show i november hos Bech-Hansen i Ringkøbing, og den oplevelse var så god, at han ikke var i tvivl om at sige ja til at hente komikeren til byen igen.

»Det, han leverede i november, var simpelthen hylende morsomt, og da vi altid er interesseret i at prøve forskellige ting af her i ROFI-Centret, var der ingen tvivl om, at vi ville være med til det her,« siger Per Andersen.

Det er ROFI-Centret, der står med ansvaret for arrangementet, mens Ringkøbing IF skal levere de mange frivillige hænder, der skal stå i baren, i garderoben og sørge for alt det andet praktiske før, under og efter showet.

Både Per Andersen og Lars Bræmer er glade for det nye samarbejde.

»Det er dejligt, at ROFI-Centret og Ringkøbing IF kan lave ting sammen, der forhåbentlig kan have interesse for folk i hele kommunen. Hvis det her bliver en succes, er både ROFI-Centret og Ringkøbing IF klar til at gentage samarbejde,« siger Lars Bræmer.

Per Andersen håber og tror på, at der nok skal blive udsolgt, og det vil sige omkring 800 pladser.

»Jeg synes, at Jan Gintberg rammer vildt bredt. Som jeg ser det, er det folk fra 18 til 60 år, der kan være interesseret i at købe billet til forårets show,« siger centerlederen.

Showet, med undertitlen »Det Store Spørgsmål«, kommer til at ramme omkring 40 danske byer, og i blandt andet Herning er der solgt så mange billetter, at der er gang i salget til show nummer to, fortæller Lars Bræmer.

Per Andersen fortæller, at der også er gang i salget af billetter til showet i Ringkøbing, der løber af stabelen lørdag 11. april.

»Salget af billetter begyndte i sidste uge på billetnet.dk, og jeg har allerede fået det første opkald fra en, der ville købe to billetter. Så jeg er helt sikker på, at vi nok skal sælge de 800 billetter,« siger Per Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce