Annonce
forside

Rocken rullede penge ind til RIF

Rock i Ringkøbing - Big Fat Snake .Foto: Jørn Deleuran

Stort overskud til arrangører af »Rock i Ringkøbing«

Annonce

100.000 kroner.

Ejendomsmæglerne fra Nybolig er glade for en udstykning med udsigt. »Så er det ikke engang ejendomsmæglersprog, når vi praler af udsigt til Himmelbjerget,« griner Carsten Sandgrav (nr 2fv).

Så meget gav sidste sommers Rock i Ringkøbing i overskud - og beløbet kunne være blevet større, hvis ikke det havde regnet fra klokken 18 til midnat. De 100.000 kroner gør, at underskuddet fra året før bliver dækket.

»Det er vores overbevisning, at man har fundet det leje for udgifter til musik, som Ringkøbing kan bære. Rock gav et overskud i 2010, og det var der ikke mange festivaler der gjorde,« fremhævede RIF-formand Henning Bro på foreningens generalforsamling forleden.

Annonce

Jævn klubøkonomi

Klubbens økonomi er på det jævne. På grund af periodebegrænsning i forbindelse med nye sponsorkoncepter mangler der 110.000 kroner i indtægter. Alligevel lykkedes det at komme ud af året med lille underskud på kun 10.000 kroner.

Foreningens nye erhvervsklub Klub 1900 har været en stor succes i løbet af ganske kort tid er nye sponsorer kommet til - og det betyder, at der er kommet omkring 250.000 kroner i kassen. Lotteriet med lokale sponsorer har givet et overskud til fodboldafdelingen på 60.000 kroner, og den succes skal gentages i år. Klubbens nye marketingschef Lars Bræmer har allerede gevinster for omkring 60.000 kroner.

RIF-formanden har bestemt heller ikke fortrudt, at man valgte at ansætte Bræmmer, og forventningerne til ham er store. Henning Bro satser på en stigning i sponsorindtægter og besparelser på udgiftsiden til et beløb på i hvert fald 200.000 kroner. Det kommende idrætsår byder på mange nye udfordringer. Fremover skal foreningerne selv betale el-regningen for lysanlægget. Det fik Henning Bro til at opfordre trænerne til at huske at slukke lyset efter brug.

»Jeg blev i sidste uge ringet op af en beboer i området, der siger, at der flere aftener er lys langt efter de sidste spillere har forladt banerne. Det er os, der hænger på regningen,« lød det.

At klubben har mange aktive medlemmer bliver understreget af et stort projekt med udvidelse af omklædningsfaciliteterne og drømmen om at få etableret en kunststofbane.

Læs mere i Dagbladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce