Ringkøbing

Rock i Ringkøbing offentliggør sommerenes musikprogram fredag nat

Forhåbentlig får koncertgængerne armene op over hovedet, når Rock i Ringkøbing offentliggør sommerens musikprogram. Arkivfoto
På bare to uger er det lykkedes at sammensætte et musikprogram til sommerens udgave af Rock i Ringkøbing. Formanden er stolt.

Ringkøbing: Mange åndede lettet op, da folkene bag Rock i Ringkøbing for nylig kunne fortælle, at det var lykkedes af afværge en konkurs, og at de igen i år kan invitere til éndagsfestival.

Siden er der blevet arbejdet på højtryk med at booke årets musiknavne, og nu er programmet næsten på plads. Rock i Ringkøbings formand Jens Hebroe fortæller, at navnene bliver afsløret fredag ét minut i midnat.

- Vi er rigtig stolte af programmet og at det er lykkedes at få tingene på plads i løbet af 14 dage. Vi ser frem til at fortælle, hvem der skal spille og håber at folk vil bakke op om Rock i Ringkøbing, siger han.

Jens Hebroe holder kortene tæt til kroppen indtil fredag nat, men afslører, at han ikke længere er manden som sammensætter programmet på den store scene. For første gang i 17 år er opgaven lagt i hænderne på Mathias Have - som har stået bag programmet i de unges telt gennem flere år - og Casper Weinrich.

De unge mennesker har valgt samtlige musiknavne og trykket deres bureauer på maven, så festivalen kan gennemføres med et fornuftig musikbudget, der ikke slår bunden ud af kassen. Deres valg har netop fået tommel op af bestyrelsen bag Rock i Ringkøbing.

Følg offentliggørelsen af programmet til Rock i Ringkøbing på Dagbladets hjemmeside fredag klokken 23.59.

0/0
Erhverv

Nu er Michael Rømer autoriseret osteopat

Ringkøbing

Bjarke Hansen: Fjorden skal i spil!

Ringkøbing

Fjordløbet runder Ringkøbing K

Ringkøbing

Manden bag formodet million-underslæb er død

Ringkøbing For abonnenter

Det koster Ringkøbing K

112

Bil trillede om på hovedet

Ringkøbing

Radikale inviterer på lokale egnsretter og politisk debat

Ringkøbing

Oscar i atletikkens top 10