Annonce
Ringkøbing

Rock i Ringkøbing er klar: 6. juli er der folkefest

Sidste år var det Kim Larsens søn, Hjalmer, der havde fornøjelsen af at være første navn på hovedscenen ved Rock i Ringkøbing. Arkivfoto: Flemming Ege

Inden for de næste 14 dage præsenterer folkene bag Rock i Ringkøbing det musikprogram, der skal skabe et godt fundament under sommerens éndagsfestival lørdag 6. juli.

Annonce

Ringkøbing: Den har længe hængt i en tynd tråd, éndagsfestivalen Rock i Ringkøbing, men nu ligger det helt fast, at der også i år bliver inviteret til folkefest på pladsen ved Engkær.

Det bliver lørdag 6. juli.

- Vi har nedsat et hurtigt arbejdende udvalg omkring booking af musik, og inden for de næste 14 dage skal programmet være 100 procent klar, siger Jens Hebroe, formand for kulturforeningen bag Rock i Ringkøbing.

Sidste års festival gav et underskud på omkring en halv million kroner, og Rock i Ringkøbing har været alvorligt truet af konkurs. Den blev afværget, da den sidste kreditor på listen for halvanden uge siden accepterede et forlig.

Mens mange af sommerens festivaler har plakaten klar, er den temmelig blank i Ringkøbing, og spørgsmålet er, om det kan lade sig gøre at sammensætte et godt program med så kort varsel:

- Nu må vi se, hvad der er at købe, men jeg ser det ikke som noget problem, siger Jens Hebroe.

Vi har nedsat et hurtigt arbejdende udvalg omkring booking af musik, og inden for de næste 14 dage skal programmet være 100 procent klar

Jens Hebroe, formand for kulturforeningen bag Rock i Ringkøbing
Annonce

Brunchbuffet på menuen

Som udgangpunkt kommer Rock i Ringkøbing, der har eksisteret siden 2001, til at ligne sig selv med en hovedscene under åben himmel og et festtelt, hvor musiknavnene har en lidt mindre kaliber:

- Det kan være, der bliver lavet lidt om, men der bliver ikke tale om store, revolutionerende ændringer, siger Jens Hebroe.

I 2018 var det Hjalmer, Scarlet Pleasure, Queen Machine, Jacob Dinesen, Thomas Helmig og Dizzy Mizz Lizzy, der indtog den store scene. Også i år er det tanken, at der skal præsenteres seks navne dér, men det ligger ikke helt fast.

Mens der bliver kigget efter gode navne til at trykke den af 6. juli, bliver der også set på Rock i Ringkøbings udbud af mad og drikke. Eksempelvis arbejdes der på at kunne tilbyde en brunchbuffet, der gerne skal få folket til at komme tidligere ud på festivalpladsen.

- Nu håber vi på stor opbakning fra vores trofaste publikum, når vi inden længe præsenterer årets navne, tilføjer Jens Hebroe.

Sidste år havde bestyrelsen et håb om at kunne sælge mindst 5000 billetter, men da kassen blev gjort op, stod det klart, at billetsalget endte på skuffende 4400 styk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce