Annonce
Skjern Håndbold

Robin Haug og Jesper Konradsson i store hovedroller da Skjern Håndbold endelig vandt igen

Robin Haug blev den store helt for Skjern Håndbold med en afgørende redning to sekunder før tid. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Endelig fik Skjern Håndbold en sejr igen. Men spillet var ikke kønt mod Mors-Thy Håndbold, der kun blev slået knebent med 24-23.
Annonce

Skjern: Robin Haug og Jesper Konradsson.

Et eller andet sted var det de to, der sikrede Skjern begge point i fredagens kamp hjemme mod Mors-Thy.

Robin Haug blev tiljublet, da han så sent som to sekunder før tid reddede forsøg fra Mors-Thy.

- Helt perfekt med den redning. Og når det sikrer et ekstra point, så er det endnu bedre, sagde Robin Haug.

Han startede i mål - ganske godt endda. Men senere blev han afløst af Svend Rughave, der trods to redninger på seks forsøg igen blev byttet ud med Robin Haug omkring to minutter før tid.

- Jeg var gået lidt ned, og det er en stor risiko at løbe, hvis jeg så blev i mål. Derfor var det rigtigt at få Svend i mål for at se, om han havde dagen. Nu fik jeg så chancen igen til slut, og det var bare dejligt at være med til at sikre sejren, sagde Robin Haug.

Annonce

Robin havde det svært i perioder

Han havde haft det svært i målet i perioder.

- Vi dækkede godt. Det betød, Mors-Thy blev presset ud i nogle mærkelige afslutninger, og dem havde jeg det svært ved. Det er noget, jeg skal blive bedre til, inden det bliver rigtigt godt, forklarede Robin Haug.

Skjern dækkede godt op hele kampen, og det var nødvendigt, for angrebet haltede endnu en gang for meget.

Annonce

For få mål af Tangen og Jónsson

Normalt er det de to backs, der har de fleste afslutninger i bagkæden. Men Eivind Tangen og Elvar Jónsson havde slet ikke tur i den. Eivind Tangen scorede slet ikke på sine fem forsøg, mens Elvar scorede en enkelt gang på fire forsøg. Det er ganske enkelt uacceptabelt. Der var mere gang i den på højre back, når Oliver Norlyk forsøgte sig. Norlyk scorede tre mål på fire forsøg, og det var godkendt.

- Det er sket før i denne sæson, hvor jeg ikke har scoret i en kamp. På en god dag havde jeg scoret et par stykker eller tre, men jeg brændte for meget, fortalte Eivind Tangen.

Han brændte igen et straffekast.


Det var jo som om, at Eivind havde glemt sin venstre arm hjemme i Herning. Så måtte jeg tage ekstra ansvar, og i dag lykkedes det fint for mig.

Jesper Konradsson, playmaker for Skjern Håndbold


- Spørgsmålet er, om jeg får lov at forsøge igen. Det går fint til træning, men i kamp har jeg brændt for mange. Lad os håbe, Anders Eggert snart er med igen, sagde Eivind Tangen.

Kun tre af afslutningerne kom fra bagkæden.

- Det er ikke, fordi jeg ikke har lyst til at skyde. Men Mors-Thy gik højt op på mig, og så blev det i stedet min rolle at lave plads til de andre. Det er måske ikke så sjovt at have sådan en dag, men så længe vi vinder er det helt fint, fortalte Eivind Tangen.

Annonce

Fremragende kamp af Konradsson

Heldigvis udnyttede Jesper Konradsson, at Eivind Tangen skabte plads. Jesper Konradsson tog virkelig ansvar, og med en stor anden halvleg med fem scoringer var playmakeren meget afgørende for, at Skjern fik begge point.

- Det har taget hårdt på os at tabe fire kampe i træk. Igen i dag fightede vi i 60 minutter. Spillet var ikke det kønneste, men de to point giver en god stemning i truppen, sagde Jesper Konradsson.

Han fornemmede, at han skulle tage et ekstra ansvar.

- Det var jo som om, at Eivind havde glemt sin venstre arm hjemme i Herning. Så måtte jeg tage ekstra ansvar, og i dag lykkedes det fint for mig. Men jeg gør det jo ikke alene. Jeg fik gode opspil, og der blev plads på midten nogle gange, fordi Eivind blandt andet lagde et godt pres, lige som han var en vigtig brik i forsvaret, fortalte Jesper Konradsson.

Annonce

Endelig var Jørgen Rasmussen træfsikker

Efter kampe med for mange afbrændere var Jørgen Rasmussen pænt træfsikker med fem mål på seks forsøg.

- Det var godt nok rart. I dag følte jeg, at jeg kunne spille frit. Når man spiller i Skjern, er der langt større forventningspres på mig, end da jeg spillede i HC Midtjylland og Lemvig-Thyborøn, hvor jeg kunne spille frit hver gang. Den ændrig skulle lige vendes oppe i hovedet. Jeg har nok tænkt for meget over tingene, og det har jeg arbejdet meget med rent mentalt at lade være med, fortalte Jørgen Rasmussen

Kampen var lige stort set hele tiden. Skjern fik den første føring ved 13-12 kort før pausen, hvor Mors-Thy så alligevel nåede at komme foran 14-13 i sidste sekund med scoring i tomt mål, da Skjern satsede ved at spille syv mod seks.

Fra 19-19 bragte Skjern sig foran 22-19. Mors-Thy kom på 22-22, hvor efter Skjern kom foran 24-22. Det var lige akkurat nok, fordi Mors-Thy kun nåede en enkelt scoring mere.

To vigtige point til Skjern, der rykkede op på femtepladsen. Næste kamp er ude mod Skanderborg på tirsdag.

Ligaen herrer

Skjern Håndbold-Mors/Thy Håndbold 24-23 (13-14)

Målscorere Skjern Håndbold: Jesper Konradsson 6, Jørgen Rasmussen 5, Oliver Norlyk 3, Jonas Tidemand 3, René Rasmussen 3, Jonathan Stenbäcken 3 og Elvar Jónsson 1.

Målscorere  Mors-Thy Håndbold: Lasse Pedersen 5, Bjarke Christensen 4 (3), Emil Bergholt 3, Frederik Tilsted 3, Sander Øverjordet 3, Marcus Midtgaard 2, Jonas Gade 2 og Mads Hoxer 1.

Straffekast: Skjern 1 (0 mål), Mors-Thy 4 (3 mål).

Udvisninger: Skjern fire, Mors-Thy to.

Tilskuere: De sædvanlige 400 i Skjern Bank Arena.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce