Navne

Ro på - den klarer jeg! Mindeord over Store Jørgen fra Rækker Mølle Håndbold

Store Jørgen var altid med på lidt sjov. Arkivfoto

Mindeord: Rækker Mølle Håndbold har sendt følgende mindeord om Niels Jørgen Nielsens - også kaldet "Store Jørgen" - død:

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om "Store Jørgens" død lørdag den 2. februar 2019.

Selvom Jørgens død var ventet efter lang tids kræftsygdom, så slog meddelelsen alligevel rigtig hårdt og det har ramt os alle - en god kammerat med stor rummelighed, positivitet og omsorg er vi blevet fattigere.

Vi har fulgt Jørgen gennem hans kræftforløb - et forløb som han i starten kæmpede sig igennem, da der i sensommeren 2018 kom gode meldinger fra lægerne. Jørgen kunne fortælle, at han var erklæret rask, og der var igen masser af liv og håb i hans altid smilende øjne. Dette håb blev dog slået tilbage i november, da det viste sig at kræften var vendt tilbage og nye hårde behandlinger for Jørgen fulgte. Trods disse triste og hårde beskeder ændrede det ikke ved Jørgens ukuelige positivitet, omsorg og rummelighed overfor andre mennesker.

I Rækker Mølle Hallen blev Jørgen tit set til sine børns håndboldkampe og når Rækker Mølles Herrer spillede, så stod Jørgen oftest ved banden og snakkende ivrigt med de andre mennesker. Der var munterhed og ingen var i tvivl om, at Jørgen altid var i godt humør og ikke bleg for en kæk bemærkning. Det samme gjorde sig gældende ved arrangementer i hallen - at få lov at sidde i selskab med Jørgen betød god underholdning - der var latter og man følte sig godt tilpas.

Jørgen var medlem af Rækker Mølle Hallens bestyrelse og samtidig lagde han mange frivillige kræfter i Rækker Mølle Håndbold. Her var han speciel aktiv i vores sponsorudvalg samt planlægningen af Oktoberfesterne. Jørgen havde en fantastisk evne til at snakke med alle og enhver, så når han fortalte en potentiel sponsor, at denne skulle være medlem - ja, så blev det også sådan.

Til vores Oktoberfester ydede Jørgen en uundværlig støtte. Ingen opgave var umulig og han stillede gerne diverse maskiner til rådighed, så der kunne transporteres borde, bænke og glas fra Rækker Mølle Bryghus og op til hallen. Der blev altid arbejdet igennem og gerne med et glimt i øjet og kommentaren "ro på - den klarer jeg"!

Jørgen var altid med på sjov og spas. Når der skulle arrangeres natteløb for de unge håndboldspillere i klubben var han altid leveringsdygtig i stort og småt (loddent og klamt) til stor glæde og morskab for de unge mennesker. Et andet eksempel på Jørgens gode humor ligger en del år tilbage - her manglede Rækker Mølle Håndbold en håndboldspiller og da Skjern Håndbold gerne ville bytte en spiller for en tyr - ja så blev en stor tyr læsset af ved Skjern Kulturcenter til megen morskab for alle.

Vi har i Rækker Mølle Håndbold mistet en stor og fantastisk personlighed med Jørgens rolige smilende væsen, positivitet, drillende og levende øjne og ikke mindst med omsorg for alle. Hans hjem var altid åben og der var en speciel følelse af varme og hjerterum, når man kiggede forbi.

Tak for alt - ære være Store Jørgens minde.

Store Jørgen var medlem af Rækker Mølle Hallens bestyrelse og samtidig lagde han mange frivillige kræfter i Rækker Mølle Håndbold.
0/0

Tophistorier

Annonce
Mindeord For abonnenter

Kaj Munks organist er død: Stadil har mistet Fru Stinus

Annonce
Annonce
Mindeord

Et engageret, ydmygt og meget venligt menneske er borte: Tak for sangen, mor!

Navne

Erfaren kok bestyrer i museumscafé

Navne

Ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Tophistorier

Navne

Guldkonfirmation i Lønborg Kirke

Navne

Præst på hospice: Påskeugen kan noget særligt

Jubilæum

Jubilar har lavet omkring 2000 regnskaber

Jubilæum

Pludselig er der gået 40 år