Annonce
Ringkøbing-Skjern

Kommunens første grundlovsceremoni er opdelt i hold

Dannebrog vil vaje over rådhuset i dag. Dels på grund af grundlovsdag, dels fordi det er første gang, Ringkøbing Skjern Kommune holder grundlovsceremoni for nye statsborgere. Pressebillede
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Det er i morgen - på grundlovsdag - Ringkøbing-Skjern Kommune byder kommende statsborgere velkommen ved kommunens første grundlovsceremoni.

Det skorter normalt ikke på taler og bevingede ord netop 5. juni. Grundlovsdag fejres indførelsen af Danmarks første grundlov og overgangen til vores demokratiske styreform - og dermed de frihedsrettigheder, der gælder for alle danske statsborgere.

De mange ord om åndsfrihed, lighed for loven og muligheden for at forfølge sine drømme uanset ophav vil sandsynligvis have en helt særlig klang for de syv inviterede borgere og deres gæster, som skal til grundlovsceremoni i byrådssalen.

Her vil borgmester Hans Østergaard holde en særlig grundlovsceremonitale for dem, overse, at de skriver under på, at de vil overholde grundloven og til sidst give dem et håndtryk, før ceremonien afrundes med et lille glas og et stykke kage.

- Det er en glæde, at vi på grundlovsdag kan holde vores første grundlovsceremoni - det giver festligholdelsen en ekstra dimension, siger borgmester Hans Østergaard i en pressemeddelelse.

På grund af coronarestriktionerne er deltagerne delt op på fire hold.

Grundlovsceremonien begynder klokken 10.15 og forventes afsluttet omkring klokken 11.

-feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce