Ringkøbing

Ringkøbings butikker vil belønne trofaste kunder: Få gode tilbud ind på mobilen

- Vi vil gerne belønne de kunder, der bruger Ringkøbings butikker, siger købstadscehf Jacob Muldkjær Rasmussen om den nye tilbudsapp. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Ringkøbing: Fremover er det ekstra vigtigt at have sin mobiltelefon på sig, når der skal handles i en af Ringkøbings butikker.

Ringkøbing Handelsforening har nemlig oprettet en kundeklub og en klub-App, hvor butikkernes gode tilbud vil blive lagt ind.

- Så kan kunderne se, om der er gode tilbud i den butik, de alligevel skal ind i. Tilbuddene vil kun være for kundeklubbens medlemmer, fortæller købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen fra Ringkøbing Handelsforening.

Det er dog ikke kun til daglig, at der vil være gode tilbud på mobilen.

- For eksempel vil der til Open by Night være time-tilbud, gratis adgang til events og konkurrencer for medlemmer af klubben. Hvis man melder sig ind i kundeklubben i februar, deltager man i konkurrencen om gavekort til Ringkøbings butikker for 5.000 kroner, fortæller Jacob Muldkjær Rasmussen.

Det er gratis og let at melde sig ind. Man skal blot sende en sms med teksten "Rkb tilbud" til 1272 og følge de anvisninger, man får retur.

Fordelsklubben vil så være på ens mobiltelefon som en app, hvor man kan gå ind og se tilbuddene.

Finder man et tilbud, man vil gøre brug af, så går man i butikken, viser personalet sin mobiltelefon med tilbuddet og indløser det. Hver kunde/medlem kan kun indløse tilbuddet en gang.

Vis personalet at du har tilbudsapp'en, så kan du indløse det gode tilbud.

Nå alle kunder

- Vi vil gerne nå alle kunder, både de, der bruger de traditionelle kanaler, og de, der bruger digitale kanaler, forklarer Jacob Muldkjær Rasmussen.

Alle kan melde sig ind i kundeklubben, men Jacob Muldkjær Rasmussen regner med, at det især vil være folk fra Ringkøbing og oplandet, der vil gøre brug af tilbuddene.

- Det skal ikke forhindre turister i at gøre brug af kundeklubbens muligheder, men tilbuddene skal ses som en belønning til de kunder, der bruger Ringkøbings butikker. Handelsforeningens medlemsbutikker er jo dem, der betaler de mange aktiviteter, som finder sted i Ringkøbing. Vi vil gerne sørge for, at kunderne har lyst til at komme til byen, siger han.

0/0
Ringkøbing

En dag på butikssofaen: Is i farvandet, en ny bluse - og så videre til Toscana

Ringkøbing

Shoppepause: Sofaen skaber vigtige relationer

Ringkøbing

2 x 10 hurtige til Hingerne

Ringkøbing

Erhvervsfolk køber gammelt posthus: Vores ultimative drøm er et diskotek

Erhverv

Mini Bazar genåbnet - ny ejer er ikke bekymret for hærværk

Ringkøbing

Damtoften har fået sin egen hjertestarter

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost