Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing: Udstilling og foredrag om Ringkøbing og Skjerns historie

Museumsinspektør og ph.d.-studerende Christian Ringskou fortæller i to foredrag i december om Skjern og Ringkøbings udvikling i lokalhistorisk lys. PR Foto
Annonce

Ringkøbing: 2. - 15. december. kan publikum opleve udstillingerne "Ringkøbing og Skjern - købstaden og den nye by" på henholdsvis Skjern Bibliotek og Ringkøbing Rådhus.

De tager udgangspunkt i Christian Ringskous igangværende phd-projekt for Ringkøbing-Skjern Museum. Her sammenlignes og afsøges de to byers historie i årene 1880-1921.

Christian supplerer udstillingerne med foredrag i både Skjern og Ringkøbing, hvor man kan høre de nye indsigter i byernes historie.

Projektet er halvvejs, og nu vender museumsinspektør Christian Ringskou hjem for en kort bemærkning for at præsentere resultater og perspektiver i udstillinger og foredrag

Fra 2. til 15. december præsenteres projektets foreløbige resultater i udstillinger i forhallen på rådhuset i Ringkøbing og på biblioteket i Skjern.

4. december kl. 19 giver Christian Ringskou foredrag på Skjern Bibliotek, og 9. december kl. 19 gentages foredraget, denne gang på rådhuset i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce