Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing Svømmeklub ved fuld styrke i bestyrelsen

Seks medlemmer af den nye bestyrelse i Ringkøbing Svømmeklub. Bagest fra venstre: Jannie Green, Anders Gade Mortensen, Ian Coles og Marlene Jepsen. Forrest fra venstre Mette Lange Andersen og Louise Borbjerg. Det syvende medlem af bestyrelsen, Anja Pedersen, var forhindret i at deltage i fotograferingen. Pressebillede
Alle poster i svømmeklubbens bestyrelse er besat til den nye sæson
Annonce

RINGKØBING: Forud for generalforsamlingen i Ringkjøbing Svømmeklub i juni så det ud til, at det kunne blive svært at få besat alle bestyrelsesposter. Fem medlemmer af den tidligere bestyrelse ønskede ikke genvalg. Kun Mette Lange Andersen og Louise Borbjerg ønskede at fortsætte arbejdet i bestyrelsen.

Men det gik ikke så galt. Bestyrelsen for svømmeklubben er nemlig nu fuld styrke i det kommende år. På generalforsamlingen blev Jannie Green, Anders Gade Mortensen, Ian Coles, Marlene Jepsen og Anja Pedersen nyvalgt til bestyrelsen. Mette Lange Andersen og Louise Borbjerg fortsætter selvfølgelig deres arbejde, da de er først på valg til næste år.


I den tid, jeg har været med i svømmeklubben, har der aldrig været så mange deltagere i generalforsamlingen.

Mette Lange Andersen, formand


- Det er fantastisk, at vi har fået en fuldtallig bestyrelse. I den tid, jeg har været med i svømmeklubben, har der aldrig været så mange deltagere i generalforsamlingen. Vi var 14, og det er vi tilfredse med. Det viser, at der fortsat er mange, der gerne vil være med i arbejdet for at skabe gode tilbud til alle aldre i svømmeklubben og være med til at udfylde de dejlige rammer, vi har i Ringkøbing Svømmehal, siger formanden for svømmeklubbens bestyrelse, Mette Lange Andersen i en pressemeddelelse.

I uge 37 - det er 7.-13. september - indledes den nye sæson i  svømmeklubben. Tidspunkterne for, hvornår de enkelte hold starter svømningen, er lagt fast, og tilmeldingerne til holdene er allerede startet. Tilmelding på Ringkøbing Svømmeklubs hjemmeside www.ringkobing-svommeklub.dk

Forud for den seneste generalforsamling i svømmeklubben efterlyste Mette Lange Andersen flere forældre til engang imellem at give en hjælpende hånd med ved praktiske gøremål for børneholdene.

- Det er dejligt at konstatere, at vi allerede har fået tilsagn fra mange forældre, men vi vil naturligvis gerne have endnu flere på listen, siger Mette Lange Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Politi og borgmester om corona: Det er vigtigt at være lidt for forsigtig

Tarm

Uheld i Tarm: Overholdt ikke vigepligt

Annonce