Sport

Ringkøbing supplerer truppen med en bagspiller

Nicoline Berthelsen er hentet til Ringkøbing Håndbold for resten af sæsonen. Pressefoto

Ringkøbing Håndbold henter den 23-årige bagspiller Nicoline Berthelsen fra AGF på en aftale, der gælder for resten af sæsonen.

Ringkøbing: Alt for mange skader og Camilla Maiboms stop har gjort, at Ringkøbing Håndbold har valgt at tilføre truppen nye ressourcer i den 23-årige bagspiller Nicoline Berthelsen for resten af sæsonen.

Nicoline Berthelsen skifter fra AGF i 1. division. Hun fik sin håndboldopdragelse i Skanderborg Håndbold. Derudover har hun haft to sæsoner i den schweiziske klub Yellow Winterthur, hvor tidligere Ringkøbing-spiller Agnethe Boysen spiller i denne sæson. Efter to sæsoner i Schweiz vendte Nicoline Berthelsen hjem igen, hvor hun indtil nu har spillet efteråret for AGF. Ved siden af håndbolden studerer Nicoline til multimediedesigner i Århus, hvor hun bor med kæresten Jonas Langerhuus, der spiller for Århus Håndbold.

- Jeg tror, det er en ganske fornuftig aftale for os. Nicoline kommer til at tilføre holdet nogle værktøjer, som gavner holdet både på ressourcedelen, og giver os flere muligheder rent taktisk i kampene. Nicoline er entovejsspiller, og dermed vil hun få en rolle både i angrebet og i forsvaret. Jeg har en forventning om, at Nicoline kommer med den bedste udgave af sig selv, og at hun giver alt hvad hun har, for at biddrage til holdet og klubben, siger træner Mads Brandt.

Nicoline Berthelsen glæder sig til at træne en masse og til at stemple ind for Ringkøbing Håndbold og ind i ligaen.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med at træne rigtig meget. Jeg har indtrykket af, at Ringkøbing Håndbold er en klub, hvor der er styr på tingene, og hvor der er godt humør til trods for de mange skader. Jeg glæder mig til at biddrage til holdet og blive prøvet af på det bedste niveau i Danmark, siger Nicoline Berthelsen i en pressemeddelelse fra Ringkøbing Håndbold.

Allerede mandag trænede den nye bagspiller med for første gang.

- Vi skal forsøge at spille Nicoline ind på holdet så hurtigt som muligt, fortæller Mads Brandt.

Mens der har været spillet EM, har det været planen, at Ringkøbing Håndbold har skullet træne rimeligt hårdt fysisk for at stå så godt rustet til resten af sæsonen som muligt, lige som planen har været at arbejde meget intenst med spillet.

Sådan har situationen dog ikke været i Ringkøbing Håndbold.

- Nej det har været helt utroligt. Vi har været nede på kun at have seks spillere til træning på grund af skader. Derfor har vi trænet med Skjern Håndbolds U16 drenge, vi har trænet med Herning-Ikast Håndbold, lige som vi har suppleret med spillere forskellige steder fra for bare at være nok til at træne noget, der ligner håndbold, fortæller Mads Brandt.

Han siger, det lysner. Marigona Hajdari er ved at være klar igen efter en fiberskade. Michelle Brandstrup har fået en skinne på den hånd, der har været brækket, så hun kan være med igen. Ida Lagerbon skal ikke opereres i anklen, så hun kan så småt træne med igen. Onsdag skal Jane Mejlvang til kontrol med sin opererede skulder.

- Vi håber, Jane Mejlvang får lov til at begynde at spille med lige så stille. Sidst i januar vil så være et godt bud på, hvornår vi kan have Jane med igen, siger Mads Brandt.

Med få spillere til træning har det været vigtigt ikke at overbelaste de aktive.

- Bare det at varme målvogtere op er jo en ekstra belastning, når kun få spillere kan løbe og skyde på mål. Så vi har passet på ikke at træne for hårdt igen. Men fra nu bygger vi op. Vi skal arbejde på at spille Nicoline ind og få noget flow i spillet. Derfor træner vi tre gange i den her uge og fire gange i ugen mellem jul og nytår og så igen frem mod den første kamp allerede fredag den 4. januar, fortæller Mads Brandt.

Ringkøbing Håndbold arbejder på at hente endnu en spiller. Det er som gardering for målvogter Natasja Clausen, da Ida Vium stadig er sat udenfor med en langvarig hjernerystelse.

0/0
Sport For abonnenter

”Muggi” og ”Peppe” har trænet de samme fodbolddrenge i 10 år: Nu skal holdet på deres livs tur

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Tophistorier

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

To røde kort, en brækket næse og nederlag på 3-0

Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds herrer op på andenpladsen