Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern: Masser af aktiviteter på kommunens biblioteker i vinterferien

Tryllekunstneren Henny Solskin og hendes show kan opleves på Videbæk Bibliotek 11. februar. PR Foto

Ringkøbing: For mange børnefamilier og bedsteforældre med børnebørn er det blevet en tradition at besøge biblioteket i vinterferien.

Ringkøbing-Skjerns biblioteker byder da også i år på masser af vinterferie-arrangementer.

Mandag 10. februar kl. 10.30-11.10 vises forestillingen "Klods Hans" på Tarm Bibliotek. Der er tale om børneteater for 3-8 årige. Kom og oplev det kendte eventyr spillet af Katia Ben Semane fra Det Rullende Eventyr.

Henny Solskin gæster tirsdag 11. februar kl. 10-11 Videbæk Bibliotek med et trylleshow for børn op til 12 år med blandt andet levende dyr. Efter showet er der mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

Annonce
Charlotte Bay fra BUG AMOK holder pop-up workshop 12. februar på Videbæk Bibliotek, hvor du kan blandt andet kan smage stegte insekter. PR Foto

Dinoer og insekter

De 3-6 årige kan lære at tegne en dinosaur på Ringkøbing Bibliotek tirsdag 11. februar kl. 9.30-10.30 og kl. 10.45-11.30. Det er Anne-Sophie Bech fra ”AS Visuals”, der står for tegneworkshoppen.

Birthe Damgaard leder onsdag 12. februar en workshop på Ringkøbing Bibliotek, hvor 6 - 10 årige kan lære at male på krus.

Multikunstneren David Skunk onsdag 12. februar kl. 10.30-11.15 til Skjern Bibliotek med hans enmandscirkus Cirkus Skunk, der underholder børn og voksne i alle aldre.

Onsdag 12. februar kl. 14-16 spørger Charlotte Bay fra Bug Amok om du tør kaste dig ud i at spise insekter.

Der er mulighed for at smage insekter på forskellige måder, eksempelvis i brød bagt på insektmel eller som hele insekter.

Du kan bestille billetter til de mange aktiviteter på bibliotekernes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce