Annonce
Erhverv

Ringkøbing-Skjern Installationsforretning køber Stenberg i Nørre Nebel

Jens Stenberg har solgt Stenberg i Nørre Nebel. Her ses han foran forretningen, der fortsætter under samme navn. Arkivfoto: Morten Nielsen
Stenberg er ikke længere ejet af lokale Jens Stenberg. Han har solgt til Ringkøbing-Skjern Installationsforretning.
Annonce

Skjern/Nørre Nebel: Ringkøbing-Skjern Installationsforretning er ved at have mange afdelinger, og nu rykker virksomheden også ind i Varde Kommune. El-installationsfirmaet har nemlig her ved årsskiftet købt Stenberg i Nørre Nebel.

Den tidligere ejer er Jens Stenberg, og da han ville sælge, henvendte han sig til Simon Larsen, der er udlært i Stenberg i 1997 og var ansat frem til 2011. Simon Larsen er overmontør i Ringkøbing-Skjern Installationsforretning, og han bragte derfor de to parter sammen. Nu skal han have en fremtrædende rolle hos Stenberg.

Det er Niels Jacobsen, der ejer Ringkøbing-Skjern Installationsforretning.

- Vi vil køre forretningen videre som hidtil med de folk, der er, og butikken bliver uændret, som den er, siger han.

Annonce

Beholder navnet

Niels Jacobsen fortæller, at forretningen i Nørre Nebel vil køre videre under samme navn, Stenberg. Ifølge en pressemeddelelse har Ringkøbing-Skjern Installationsforretning, ud over navnet, overtaget medarbejderforpligtelser, kundekartotek, varelager og inventar.

I pressemeddelelsen siger Jens Stenberg:

- Vi er meget trygge ved at give stafetten videre til Skjern Installationsforretning. En respekteret og stor installationsforretning, som vi har tillid til.

Ifølge pressemeddelelsen er målet, at Stenberg skal have flere kunder end i dag i det tidligere Blåbjerg Kommune samt i sognene, der grænser op til den tidligere kommune.

Annonce

Virksomheden

Ringkøbing-Skjern Installationsforretning er en elinstallationsvirksomhed med afdelinger i Skjern, Ringkøbing og Hvide Sande, og den dækker dermed hele Ringkøbing-Skjern Kommune.

Der er også en række søstervirksomheder. Det drejer sig om Troldhede Installationsforretning, FD Sikring A/S og TI Automation.

Alle virksomhederne beskæftiger sig med installation eller salg af el, elektriske produkter eller tyverialarmer. Der er ialt omkring 85 medarbejdere i de forskellige virksomheder, der alle er ejet af Niels Jacobsen. Nu bliver Stenberg i Nørre Nebel altså også en del af koncernen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Landboformand er betænkelig ved naturnationalpark: Kan det lade sig gøre?

Annonce