Annonce
Erhverv

Ringkøbing-Skjern Installationsforretning køber Stenberg i Nørre Nebel

Jens Stenberg har solgt Stenberg i Nørre Nebel. Her ses han foran forretningen, der fortsætter under samme navn. Arkivfoto: Morten Nielsen
Stenberg er ikke længere ejet af lokale Jens Stenberg. Han har solgt til Ringkøbing-Skjern Installationsforretning.

Skjern/Nørre Nebel: Ringkøbing-Skjern Installationsforretning er ved at have mange afdelinger, og nu rykker virksomheden også ind i Varde Kommune. El-installationsfirmaet har nemlig her ved årsskiftet købt Stenberg i Nørre Nebel.

Den tidligere ejer er Jens Stenberg, og da han ville sælge, henvendte han sig til Simon Larsen, der er udlært i Stenberg i 1997 og var ansat frem til 2011. Simon Larsen er overmontør i Ringkøbing-Skjern Installationsforretning, og han bragte derfor de to parter sammen. Nu skal han have en fremtrædende rolle hos Stenberg.

Det er Niels Jacobsen, der ejer Ringkøbing-Skjern Installationsforretning.

- Vi vil køre forretningen videre som hidtil med de folk, der er, og butikken bliver uændret, som den er, siger han.

Annonce

Beholder navnet

Niels Jacobsen fortæller, at forretningen i Nørre Nebel vil køre videre under samme navn, Stenberg. Ifølge en pressemeddelelse har Ringkøbing-Skjern Installationsforretning, ud over navnet, overtaget medarbejderforpligtelser, kundekartotek, varelager og inventar.

I pressemeddelelsen siger Jens Stenberg:

- Vi er meget trygge ved at give stafetten videre til Skjern Installationsforretning. En respekteret og stor installationsforretning, som vi har tillid til.

Ifølge pressemeddelelsen er målet, at Stenberg skal have flere kunder end i dag i det tidligere Blåbjerg Kommune samt i sognene, der grænser op til den tidligere kommune.

Virksomheden

Ringkøbing-Skjern Installationsforretning er en elinstallationsvirksomhed med afdelinger i Skjern, Ringkøbing og Hvide Sande, og den dækker dermed hele Ringkøbing-Skjern Kommune.

Der er også en række søstervirksomheder. Det drejer sig om Troldhede Installationsforretning, FD Sikring A/S og TI Automation.

Alle virksomhederne beskæftiger sig med installation eller salg af el, elektriske produkter eller tyverialarmer. Der er ialt omkring 85 medarbejdere i de forskellige virksomheder, der alle er ejet af Niels Jacobsen. Nu bliver Stenberg i Nørre Nebel altså også en del af koncernen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce