Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne: Vi er meget mere end du tror

Kun en tåbe frygter ikke haven, siger biolog Anders Kofoed, når han på stærkty underholdende vis fortæller om livet i haven, hvor sex, vold og drab lurer alle vegne. Hør om alle de besynderlige ting, der sker ude i din græsplæne. PR-foto
Biblioteket er også et levende møde med forfattere, samfundsdebattører, livsstilseksperter eller andre kulturpersonligheder.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: - Vi er meget mere, end du tror, lyder det fra Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne, som i en pressemeddelelse opfordrer: - Har du endnu ikke set det nye arrangementsprogram, så smut ned på dit bibliotek og hent et eksemplar.

- Ja, ikke mange er i tvivl om, at biblioteket stadig – og heldigvis - er bøgernes mekka. Om det så er ved at vende gulnede sider i en tung indbunden bog, eller det er ved at downloade en fil på iPad eller smartphone.

Men biblioteket er også i høj grad det levende møde med personer, der har noget på hjerte: Forfattere, samfundsdebattører, livsstilseksperter eller andre kulturpersonligheder. At få historien bag historien. At stille nysgerrige spørgsmål. At kunne blive inspireret. Eller bare at kunne læne sig tilbage og nyde en god fortælling.

Og det bliver der rig mulighed for, når forfatterne Egon Clausen, Karsten Skov, Anna Elisabeth Jessen og Jens Andersen kommer forbi og giver os et indblik i hvilke tanker, der ligger bag deres historier.

I år afprøver biblioteket et helt nyt koncept, hvor man kan komme til foredrag og film med den prisbelønnede krigsfotograf Jan Grarup. PR-foto
Annonce

Et nyt koncept

- I år afprøver vi også et helt nyt koncept, hvor du kan komme til foredrag og film med den prisbelønnede krigsfotograf Jan Grarup. Foredraget er en tour de force med dybt personlige historier, og efter en kort pause vises dokumentaren Krigsfotografen, der følger Jan Grarup i hans private liv og ude i verdens brændpunkter.

Senere kan du blive sund, slank og stærk med tv-kok og journalist Anne Hjernøe. I dette meget personlige og underholdende foredrag fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste.

Kun en tåbe frygter ikke haven, siger biolog Anders Kofoed, når han fortæller om livet i haven, hvor sex, vold og drab lurer alle vegne. Hør om alle de besynderlige ting, der sker ude i din græsplæne.

- Sidder du med en god idé til et arrangement, eller en anden form for aktivitet, er du altid velkommen til at kontakte biblioteket, for sammen kan vi måske skabe nye og endnu bedre oplevelser, lyder det fra biblioteket.

TV-kok og journalist Anne Hjernøe fortæller om, hvordan hun slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Videbæk

Udsigt til coronabenspænd: Fjelstervang vil overvære det sidste slag om skolerne

Skjern Håndbold

Skjern spiller bedre og bedre, men sakker bagud: Cheftræner havde gerne set dobbelt pointhøst

Annonce