Sport

Ringkøbing skal udnytte mulighederne bedre

Natasha Nolevska fik en fin start på 2019 med fire mål og en plads i startopstillingen for Ringkøbing Håndbold mod Silkeborg/Voel KFUM, og hun tror, Ringkøbing har gode chancer for at hente point ude mod TTH Holstebro. Arkivfoto: Johnny Pedersen

Ringkøbing Håndbold kunne godt have fået point mod Silkeborg/Voel KFUM, hvis Ringkøbing havde været skarpere på marginalerne. Det skal der rettes op på til kampen mod TTH Holstebro i aften.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbolds træner Mads Brandt var lidt træt af, at Ringkøbing ikke udnyttede de muligheder, de havde for at skabe et godt resultat mod Silkeborg/Voel KFUM fredag aften.

- Tag nu bare de mange åbne chancer vi brændte. Havde vi scoret på dem i første halvleg, kunne vi have ført 14-10 i stedet for 11-10 ved pausen, og så havde vi måske haft mere overskud til at holde fast i føringen i slutfasen. Vi skal være dygtigere til at udnytte de muligheder, vi får, sagde Mads Brandt.

Det så rimeligt ud hen til midten af anden halvleg.

- Så var det som om, vi blev trætte. Igen fik vi problemer med at score, og det gjorde os lidt forvirrede i vort spil. Derfor kunne vi ikke holde fast, lød forklaringen fra fløjspiller Natasha Nolevska.

Hun havde selv spillet en fin første halvleg med tre kontrascoringer.

- Det var dejligt at starte inde. Jeg har trænet godt i pausen, og det betalte sig. Jeg er glad for at få en større rolle, sagde Natasha Nolevska.

Efter pausen fik Ringkøbing ikke rigtig løbet kontra.

- Vi forsøgte, men det er ikke let at løbe kontra, når vi står så lidt i forsvar, som vi gjorde. Når vi var på plads, stod vi solidt. Men ofte blev det for hektisk, da Silkeborg/Voel satsede hårdt på deres kontrafase, og så er det ikke let selv at løbe kontra, forklarede Mads Brandt.

Tirsdag aften skal Ringkøbing ud i endnu en af de kampe, hvor Mads Brandt vurderer, der er lige så gode chancer for point som mod Silkeborg/Voel.

- Når vi kunne spille stort set lige op mod Silkeborg/Voel, så skal vi også kunne gøre det mod TTH Holstebro, der lige har tabt til Skanderborg. Men det kræver, vi er bedre til at udnytte vore mulighed, at vi bliver skarpere på alle marginaler, sagde Mads Brandt.

Natasha Nolevska er optimist.

- Jeg synes, vi er på vej frem. Kan vi spille lige så godt som i fredags, og kan vi bevare fokus, så er der gode chancer for point, sagde Natasha Nolevska.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds herrer op på andenpladsen

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Tabellen viser vi ikke har været gode nok

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

To røde kort, en brækket næse og nederlag på 3-0

Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds damer er ude af topstriden